ΠΑΟΚ

Ξανά σε ειδικό πρόγραμμα ο Λεβέκ!

Ξανά σε ειδικό πρόγραμμα ο Λεβέκ!
EUROKINISSI

Παρότι τις τελευταίες μέρες ο Ντοριάν Λεβέκ είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, σήμερα (13/10) μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα συντήρησης. Έμφαση στη τακτική ενόψει Λαμίας από Λουτσέσκου.

Προβληματική είναι η μέχρι σήμερα παρουσία του Ντοοριάν Λεβέκ στον ΠΑΟΚ, καθώς από τη μέρα που ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα" έχει αγωνιστεί μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον Άγιαξ και 65 λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου κουβαλά ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο το οποίο δεν έχει ξεπεράσει και παρότι τις προηγούμενες μέρες είχε μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων σήμερα έκανε και πάλι πισωγύρισμα.

Όπως σημειώνει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "έκανε ειδικό πρόγραμμα συντήρησης, στο πλαίσιο της ομαλής προσαρμογής και επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας". Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος κουβαλά ένα βαρύ ιστορικό σε τραυματισμούς στην καριέρα του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να ασχοληθεί καθαρά με τον τομέα της τακτικής και έδειξε στους ποδοσφαιριστές του τι ακριβώς θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

To προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, και περιελάμβανε πέρα από την απαραίτητη προθέρμανση και το καθιερωμένο «κορόιδο», διάφορες ασκήσεις με ανάπτυξη και τελειώματα μετά από σέντρες και δίτερμα με τερματοφύλακες.

Το Σάββατο (14.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την προπόνηση του "Δικεφάλου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ