ΠΑΟΚ

Ξαφνική αύξηση απαιτήσεων από Ματέους

Ξαφνική αύξηση απαιτήσεων από Ματέους
Ματέους Ντνιπρο 2012 GETTY IMAGES

Διαβάστε για ποιον λόγο έχουν "κολλήσει" οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον 33χρονο Βραζιλιάνο άσο, Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, ο οποίος αποχωρεί το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου Ματέους Λέιτε φαινομενικά ήταν ξεκάθαρη πολύ πριν ακόμη ο 33χρονος Βραζιλιάνος μπει στο αεροπλάνο για να πάει στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο πλευρές είχαν ξεπεράσει το μοναδικό σημείο διαφωνίας που ήταν η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" είχαν συναινέσει στην απαίτηση του Βραζιλιάνου για διετές συμβόλαιο αφήνοντας την άκρη τους όποιους ενδοιασμούς είχαν για την ηλικία του.

Ετσι ο Ματέους ήρθε Δευτέρα απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και χθες πήγε κατευθείαν για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις δημιουργώντας την βεβαιότητα πως απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Ματέους και οι εκπρόσωποί του όμως... έριξαν στο τραπέζι πρόταση άλλης ομάδας (πιθανόν από την Κίνα) και ζήτησαν παραπάνω χρήματα από τον ΠΑΟΚ για να επικυρωθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Ο Λούμπος Μίχελ δεν έχει αποδεχτεί την απαίτηση του Βραζιλιάνου, έτσι οι διαπραγματεύσεις "κόλλησαν" και ο Ματέους ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ουκρανία. Στο μεταξύ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αξιολογούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα νέα δεδομένα και αναμένεται η αντίδρασή τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ