ΠΑΟΚ

Κρυοθεραπεία και "6 εναντίον 6" στον ΠΑΟΚ

Κρυοθεραπεία και "6 εναντίον 6" στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ευχαρίστηση το απουσιολόγιο λευκό στο ματς με τη Φιορεντίνα και άνοιξε τον φάκελο "Αστέρας Τρίπολης".

Η αρχή στους ομίλους του Europa League ήταν θετική για τον ΠΑΟΚ. Και έγινε ακόμη καλύτερη για τον Ίβιτς και τους συνεργάτες του όταν διαπίστωσαν ότι το απουσιολόγιο παραμένει λευκό.

Η επόμενη μέρα περιείχε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Φιορεντίνα και δουλειά ενόψει Αστέρα για όλους τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Όπως συνηθίζεται μετά από μέρες αγώνα, οι παίκτες δούλεψαν την Παρασκευή σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Βιόλα συγκεντρώθηκαν στο Μακεδονία Palace για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με ποδήλατο, κρυοθεραπεία και πισίνα.Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στην Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία μπάλας, παιχνίδια κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο 6 εναντίον 6.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ευχαρίστηση το ιατρικό δελτίο να παραμένει λευκό και καταστρώνει τα σχέδια του για την μάχη κόντρα στους Αρκάδες με όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, πλην του τιμωρημένου Λέοβατς .Το Σάββατο (17.09) η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "ευχαριστώ" του Τιάμ στον κόσμο του ΠΑΟΚ
Οι τρομερές αποκρούσεις του Γλύκου και το χέρι του Γκονσάλο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ