ΠΑΟΚ

Κρούση του ΠΑΟΚ σε παίκτες που μένουν ελεύθεροι!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Μίχελ, Σαββίδης MOTIONTEAM

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Ιβάν Σαββίδη για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, ο ΠΑΟΚ κάνει προεργασία στη λίστα με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Ο ΠΑΟΚ στήριξε σε μεγάλο βαθμό την δημιουργία της ομάδας των δύο τελευταίων χρόνων σε παίκτες που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι (κυρίως το καλοκαίρι του 2016).

Μάτος, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σάχοβ, Κάνιας είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις που δείχνουν ότι ο "Δικέφαλος" με την συγκεκριμένη τακτική κατάφερε να χτίσει έναν καλό κορμό που ενίσχυσε φέτος με ποιοτικές προσθήκες και ακριβές μεταγραφές.

Αυτή τη συνταγή δεν θέλει να την εγκαταλείψει, αφού δίνει τη δυνατότητα να αποκτώνται παίκτες χωρίς να χρειάζονται να δαπανηθούν χρήματα σε αγορές. Γι’ αυτό και εδώ και καιρό έχει αρχίσει η παρακολούθηση παικτών της συγκεκριμένης κατηγορίας και εδώ και λίγες μέρες και οι πρώτες επαφές με εκείνους που έχουν χαρακτηριστεί αξιόλογες περιπτώσεις.

Ειδικότερα, υπάρχει λίστα με παίκτες για κάθε γραμμή και ο Λούμπος Μίχελ με τους συνεργάτες του στο τμήμα σκάουτινγκ έχουν αρχίσει ήδη την προεργασία έτσι ώστε όταν, με την έγκριση του Σαββίδη, παρθούν οι οριστικές αποφάσεις να είναι έτοιμοι για τις τελικές κρούσεις και διαπραγματεύσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα χαράξει οριστικά την στρατηγική της ομάδας και θα καθορίσει το μπάτζετ ενόψει της νέας περιόδου όταν πλέον ξεκαθαρίσει το τοπίο με την δικαστική εξέλιξη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ