ΠΑΟΚ

Κρούση στον ΠΑΟΚ για Ουάρντα από τους Los Angeles FC!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για τον Αμρ Ουάρντα που βάζει σε σκέψη τον ΠΑΟΚ. Οι δύο άνθρωποι που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Los Angeles FC και το ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Δύο άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον Αμρ Ουάρντα κινούν τα νήματα για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στους Los Angeles FC του πρωταθλήματος MLS των ΗΠΑ.

Ο προπονητής της ομάδας Μπομπ Μπράντλεϊ που διετέλεσε για δύο χρόνια Ομοσπονδιακός στην εθνική Αιγύπτου και ο συμπατριώτης και φίλος του 24χρονου μέσου, πρώην μπακ της Βασιλείας, Ομάρ Γκαμπέρ που αποτελεί μέλος της αμερικανικής ομάδας.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αιγύπτιο άσο του ΠΑΟΚ που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο να είναι πολύ "ζεστός" στο ενδεχόμενο να παίξει στις ΗΠΑ και γι' αυτό πιέζει και ο ίδιος για να γίνει πράξη η πώλησή του από τον Δικέφαλο στους Los Angeles FC.

Στην Τούμπα, το ενδιαφέρον των Los Angeles FC για τον Ουάρντα είναι γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει ήδη εκδηλωθεί με κρούση στον Δικέφαλο.

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για συγκεκριμένη πρόταση που έχει βάλει σε σκέψη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να υπάρχει -ακόμη τουλάχιστον- επιβεβαίωση από το περιβάλλον της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ουάρντα (15% των δικαιωμάτων του διατηρεί ο Παναιτωλικός) και έχει φροντίσει να βάλει buy out 3.000.000 ευρώ.

Το επίσης σημαντικό είναι ότι στις ΗΠΑ η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τη 1 Μαΐου, κάτι που -λογικά- σημαίνει ότι έχουν χρόνο μπροστά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και να αποφασίσουν για το αν μπουν σε διαπραγμάτευση για τον Αιγύπτιο, τον οποίο έχουν δανεικό ως το τέλος της περιόδου στον Ατρόμητο. Κι αυτή είναι μία παράμετρος που δεν πρέπει να προσπερνάμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει ο Μπρκιτς από τον ΠΑΟΚ
Πρόβλημα με Κάμπος, αμφίβολος για Λαμία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ