ΠΑΟΚ

Κριτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αλλαγή συστήματος του Τούντορ

Κριτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αλλαγή συστήματος του Τούντορ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε κριτική στον Ιγκόρ Τούντορ για την αλλαγή σχηματισμού που επέλεξε, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση οδήγησε στην ήττα, με τον Κροάτη τεχνικό ωστόσο να επισημαίνει στις δηλώσεις του πως προετοίμασε καλά το παιχνίδι και οι παίκτες του αμύνθηκαν καλά.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κρασνοντάρ και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θεωρεί ως βασική αιτία για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας του σε 4-4-2 από το σύνηθες μέχρι σήμερα 3-5-2 που προτιμούσε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τίτλος για το match report είναι: "Δεν του πήγε η αλλαγή"και η εισαγωγή του κειμένου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μια καθαρή ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ από την τοπική ομάδα με 2-1. Η αλλαγή συστήματος δεν πήγε στην ομάδα του Τούντορ, ούτε αμυντικά, ούτε στην ελπίδα ότι Μακ και Ροντρίγκες θα έβρισκαν χώρους να αντεπιτεθούν".

Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν πως η αλλαγή συστήματος δεν άρεσε και αντιμετωπίστηκε ως ο κύριος λόγος για την ήττα.Ωστόσο, ο Ιγκόρ Τούντορ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, υπεραμύνθηκε της επιλογής του, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν σωστά και επισημαίνοντας πως ο ίδιος προετοίμασε καλά το παιχνίδι.

Υποστήριξε ακόμη ότι στην άμυνα η ομάδα του ήταν συμπαγής και δεν θα άλλαζε κάτι παρά την ήττα, θεωρώντας πως η καλή βραδιά της Κρασνοντάρ ήταν αυτή που δεν έδωσε περιθώριο στον ΠΑΟΚ για κάτι καλύτερο.

Έγιναν αλλαγές

Μετά από αρκετή ώρα, οι διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε μικρές αλλαγές στον τιτλο και τη εισαγωγή του κειμένου που αφορούσε στον αγώνα, κάνοντας σαφώς πιο ήπια την κριτική.

Κριτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αλλαγή συστήματος του Τούντορ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ