ΠΑΟΚ

"Κριτική στον Τσίπρα για το χρέος του ΠΑΟΚ"

"Κριτική στον Τσίπρα για το χρέος του ΠΑΟΚ"
Σαββίδης

Ξένη ιστοσελίδα ασκεί κριτική στην κίνηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ. Δείτε το δημοσίευμα.

Μετά το δημοσίευμα του "Spiegel" περί ευνοϊκής στάσης της Κυβέρνησης απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για να εξασφαλίσει την εύνοια του Βάντιμιρ Πούτιν, έρχεται μία ακόμη αναφορά από το εξωτερικό που κριτικάρει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα "να χαρίσει 20 εκ. ευρώ φόρους στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη".

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "deStandard.at" φιλοξενεί άρθρο με τίτλο "Κριτική στον τσίπρα για την ελάφρυνση του χρέους του ΠΑΟΚ". Ο συντάκτης του παίρνει αφορμή από την ευχαριστήρια δήλωση του Ιβάν Σαββίδη προς την Κυβέρνηση και σημειώνει ότι: " Στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός χαρίζει στον ρωσικής πορέλευσης ιδιοκτήτη της ομάδας του ΠΑΟΚ χρέος 20.000.000 ευρώ". Ο Ιβάν Σαββίδης που δεν μιλάει σχεδόν ούτε λέξη στα ελληνικά ευχαρίστησε με μια ανοικτή επιστολή τον Αλέξη τσίπρα".

Τονίζεται ακόμη ότι η νομική βάση για να προχωρήσει η ελάφρυνση του χρέους προήλθε από απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος ο Τσίπρας και δεν χρειάζεται να περάσει από το Κοινοβούλιο και πλέον ο Ιβάν Σαββίδης με ένα ποσό κοντά στα 11 εκ. ευρώ μπορεί να "σβήσει" τα χρέη του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ