ΠΑΟΚ

Κρίνεται η μεταγραφή Λέοβατς στον ΠΑΟΚ

Κρίνεται η μεταγραφή Λέοβατς στον ΠΑΟΚ
Λέοβατς

Η πλέον καθοριστική μέρα για την απόκτηση του 27χρονου φουλ μπακ της Ριέκα, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταμίρ Μίσκοβιτς θα πάρει την απόφαση για το αν τον πουλήσει. Οι εξελίξεις με τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ περιμένει πώς και πώς τον Μαρίν Λέοβατς στην Τούμπα, προκειμένου να του δώσει κομβικό ρόλο (αυτόν του αριστερού φουλ μπακ) στο 3-5-2 που εφαρμόζει φέτος στον ΠΑΟΚ.

Έχει πείσει εδώ και εβδομάδες τον Φρανκ Άρνεσεν για την αναγκαιότητα να αποκτηθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής και ο Δανός έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της Ριέκα. Για την ακρίβεια αυτός που μελετά την πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ο ισχυρός ιδιοκτήτης της κροατικής ομάδας, Νταμίρ Μίσκοβιτς. Το να συναινέσει είναι μία από τις τρεις επιλογές που έχει.

Οι άλλες δύο είναι να τον κρατήσει μιας και δεν έχει οικονομικά προβλήματα η Ριέκα ή να τον πουλήσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και χθες, όπως μας μετέφεραν Κροάτες δημοσιογράφοι, ασκήθηκαν πιέσεις από τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράφκο Μάμιτς στον Νταμίρ Μίσκοβιτς, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση και έχουν συνεργαστεί και επιχειρηματικά στο παρελθόν. Η Ντιναμό έχει καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση, όμως ο ίδιος ο παίκτης, όπως λέει το περιβάλλον του, θέλει να παίξει εκτός Κροατίας.

Όπως και να 'χε. σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, σήμερα είναι η πλέον καθοριστική μέρα, καθώς ο ιδιοκτήτης της Ριέκα θα πάρει, κατά πάσα πιθανότητα, την οριστική απόφασή του για τον Λέοβατς.

Βρίσκουν φόρμουλα για να φύγει ο Περέιρα

Πάει σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που συνέβη το... επεισόδιο με τις επικαλαμίδες σε προπόνηση στην Ολλανδία και το γυαλί στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Φακούντο Περέιρα ράγισε. Ο 28χρονος Αργεντινός, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο περσινό πρωτάθλημα, παραμένει μετέωρος, αφού δεν έχει ακόμη βρεθεί λύση για να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Συνεχίζει με ατομικές προπονήσεις, την ώρα που ο ατζέντης του και ο Φρανκ Άρνεσεν έχουν συχνές επαφές. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πώς αρχίζει κάτι να φαίνεται στο βάθος του τούνελ. Οι δύο πλευρές "δουλεύουν" μία φόρμουλα που μπορεί να τους οδηγήσει σε λύση εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές.

Ποια είναι αυτή; Ο Περέιρα να πάει σε μία ομάδα της επιλογής του (ή με την έγκρισή του) να αγωνιστεί και την οικονομική διαφορά που θα προκύψει στο συμβόλαιό του σε σχέση με αυτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ, να την καλύψει η ΠΑΕ για τον επόμενο χρόνο (το καλοκαίρι του 2016 λήγει το συμβόλαιό του).

Με αυτό τον τρόπο και ο 28χρονος επιθετικός θα διατηρήσει τις απολαβές του στα επίπεδα που ήταν και πέρυσι και παράλληλα δεν θα μείνει ανενεργός, ενώ ο ΠΑΟΚ θα δώσει λιγότερα χρήματα απ' όσα ζητούσε ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ