ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League και θα τα καταφέρουμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναδείχθηκε MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και σχολίασε την ήττα της ομάδας του.

Ως πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA":

Για την ήττα και την αλλαγή των δεδομένων στα playoffs:
"Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια καλή διαφορά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είμαστε ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ που τώρα είναι πρώτη. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι σε αυτή την περίεργη διαδικασία".

Για το κακό ξεκίνημα σε άλλο ένα ματς:
" Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά όντως έχει συμβεί σε κάποια παιχνίδια. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο αντίπαλος στην αρχή πιέζει ψηλά και μπορεί ένα λάθος να αποβεί μοιραίο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, πιέσαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στα playoffs πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα είναι κλειστά, θα κρίνονται στο γκολ και κοιτάμε τη συνέχεια".

Για το αν υπήρχε χαλάρωση μετά το Κύπελλο:
" Δε θα το έλεγα. Αυτό τελείωσε μία μετά τον τελικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το τρόπαιο, αλλά αυτό τελείωσε και από την Τρίτη είμαστε συγκεντρωμένοι στα playoffs, γιατί θέλουμε να παίξουμε στο Champions League και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Για την κούραση και αν επηρεάζει:
"Από τη στιγμή που οι διαφορές στα πλέι οφ είναι μικρές, το γεγονός ότι παίξαμε τα περισσότερα παιχνίδια, ίσως να είναι το αρνητικό μας. Όπως σήμερα, που δεχτήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε".

Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα:
" Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει κάποιες αρκετά καλές ομάδες. Έχει ένα καλό επίπεδο. Είναι και κάποια γήπεδα που είναι λίγο χαμηλότερα σε ποιότητα… Το πρωτάθλημα με τα playoffs στο τέλος, είναι κάτι περίεργο. Του χρόνου που θα είναι διαφορετικά, θα είναι σίγουρα κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον".

Ενρίκε: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες, να κερδίσουμε το επόμενο ματς"

Ο Πέντρο Ενρίκε από την πλευρά του μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει πίσω το κακό αποτέλεσμα και να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Χάσαμε στις λεπτομέρειες από μια ομάδα καλή με ποιότητα με την οποία παίξαμε μαζί της και στον τελικό κυπέλλου. Σε αυτό το επίπεδο τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές ήταν με την ΑΕΚ. Πράγματι δεν μπήκαμε καλά, ενώ οι αντίπαλοι μπήκαν καλύτερα και με μεγαλύτερη όρεξη.

Ωστόσο, μετά το 15' ισορροπήσαμε το ματς και είχαμε ευκαιρίες. Πρώτη φορά παίζω παιχνίδι βράδυ και μοιάζει σαν να παίζω μέρα. Με τόση ζέστη και τόση υγρασία σε κάποια σημεία δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το ματς πήγε στη δύναμη και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να πάρει τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δε θα κοιτάξουμε από τώρα όλα τα playoffs, αλλά ένα - ένα τα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Το μομέντουμ είναι καλό και πρέπει να αφήσουμε πίσω το κακό αποτέλεσμα και να κερδίσουμε το επόμενο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ