ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Στον Χιμένεθ οφείλω σχεδόν τα πάντα"

Κρέσπο: "Στον Χιμένεθ οφείλω σχεδόν τα πάντα"

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποθεώνει τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ για την καταλυτική συμβολή που είχε στην καριέρα του απ' όταν έπαιζε στη Σεβίλλη.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, απολογισμό της ως τώρα καριέρας του, έδωσε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, στην ιστοσελίδα " spherasports.com". Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε την αναδρομή της παρουσίας του σε διάφορους συλλόγους και αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ για τη βοήθεια που του πρόσφερε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στη Σεβίλλη.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε αρχικά για τα χρόνια του στη Σεβίλλη και το γεγονός ότι αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας της που ήταν "ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα". Χαρακτήρισε μάλιστα τα τρία χρόνια που πέρασε εκεί τα καλύτερα της καριέρας του. Το ντεμπούτο του το έκανε με τον Χουάντε Ράμος "μου άνοιξε την πόρτα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο", όμως "στον Μανολο Χιμένεθ χρωστώ σχεδόν τα πάντα. Μου έμαθε πώς να παίζω και χαρακτήρισε λιγο το στυλ παιχνιδιού μου".

Ακόμη, τόνισε "θυμάμαι το ενδιαφέρον της Μονακό για μένα την περίοδο που έπαιζα στο Champions League, όμως ήμουν νέος και το μυαλό μου ήταν πώς θα παίξω στη Σεβίλλη". Σημείωσε ακόμη ότι έμεινε αρκετά πίσω λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του στο πρόσωπο από τον Μαχαμαντού Ντιαρά σε ένα παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Ιταλία (Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα), την παρουσία του στην Κόρδοβα και το γεγονός ότι το κεφάλαιο Αστον Βίλλα έκλεισε γρήγορα περνώντας από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη συνέχεια

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ως παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος μας είναι να παίξουμε στα πλέι οφ και να βγούμε πρώτοι ώστε να μπούμε στα προκριματικά του Champions League. Ξεκινήσαμε τη χρονιά μέτρια και είχαμε και ποινή αφαίρεσης βαθμών, αλλά στη συνέχεια κάναμε ένα μεγάλο σερί και τώρα είμαστε τρίτοι πολύ κοντά στον 2ο και θα παλέψουμε στα πλέι οφ. Στο Κύπελλο, είμαστε κοντά στην πρόκρισή μας στα ημιτελικά και στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Στο Europa League περάσαμε από τον όμιλο αλλά χάσαμε 0-3 από τη Σάλκε στην έδρα μας στους «32» και είναι δύσκολο να γράψουμε ιστορία, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει ποτέ πιο μακριά στο θεσμό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ