ΠΑΟΚ

Kρέσπο: "Πολύ χαρούμενος για το γκολ μου"

Kρέσπο: "Πολύ χαρούμενος για το γκολ μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άνχελ Κρέσπο, που σκόραρε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ντιναμό, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το 0-3 για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Μαρίν Λέοβατς και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Άνχελ Κρέσπο πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ αλλά περισσότερο για την ομάδα.

Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Θα παίξουμε άλλα 90 λεπτά και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό".

Για τις στημένες φάσεις: "Εχουμε συγκεκριμένες θέσεις στα στημένα, κάποιες φορές μας βγαίνει και κάποιες όχι".

Λέοβατς: "Αλλος ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Μαρίν Λέοβατς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας έκανε την χειρότερή του εμφάνιση και στάθηκε στο καλό πρόσωπο της ομάδας στο δεύτερο μέρος

Στην βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας στάθηκε ο Μαρίν Λέοβατς. Συγκεκριμένα είπε στον ΟΤΕ ΤV:

Για το αν βοηθά η εμφάνιση αυτή να ξεπεραστεί ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Στο δεύτερο μέρος ναι. Στο πρώτο μέρος όχι. Ηταν η χειρότερη εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε ένα γκολ από στημένη φάση.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής βρήκε τα σωστά λόγια στα αποδυτήρια για να ξυπνήσουμε. Ηταν σαν να εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε κι άλλες φάσεις να σκοραρουμε".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο σε σχέση με την εμφάνιση του δευτέρου 45λέπτου: "Φυσικά, έχουμε καλή ομάδα φέτος με τους παίκτες που ήρθαν. Ήρθαν παίκτες καλοί, με εμπειρία και θέλουν χρόνο να καταλάβουν τη φιλοσοφία της ομάδας".

Μπίσεσβαρ: "Είμαι στο 70% της ετοιμότητας μου"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέφερε: "Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη. Εχουμε και δεύτερο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ έχει 16-17 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν στο ματς και να προσφέρουν.

Αυτή την στιγμή είμαι στο 70% της ετοιμότητας μου. Ηθελα να δείξω σήμερα πως μπορώ να βοηθήσω. Νομίζω πως η σημερινή εμφάνιση είναι η αρχή για το τι μπορώ να προσφέρω".

Για το κακό πρώτο ημίχρονο και την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: "Η Ντιναμό μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, μετά κουράστηκε. Εμείς βάλαμε δύο γκολ από τις στημένες φάσεις".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ