ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Παίζω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο"

Κρέσπο: "Παίζω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του "Δικεφάλου" στη φετινή σεζόν και της δικής του συμβολής σ' αυτή.

Ο Χοσέ Κρέσπο εξελίσσεται σε μία από τις πετυχημένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε τόσο για τη δική του παρουσία στην ομάδα, όσο και για την ΄πορεία του ΠΑΟΚ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πρώτο διάστημα της φετινής σεζόν και την παρουσία του ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι πως διανύουμε μια καλή περίοδο, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε και άλλο σε όλους τους τομείς, να συνεχίσουμε τη δουλειά και έτσι όταν επιστρέψουμε, να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να πλησιάσουμε στην πρώτη θέση".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει όπως στα τελευταία ματς: "Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και έχουμε την ίδια συγκέντρωση που έχουμε στα τελευταία 3-4 παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: "Είναι φυσιολογικό, παίζω περισσότερο, αποκτώ ρυθμό και έρχομαι στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Πέρσι έπαιξα μόνο σε 9-10 παιχνίδια. Τώρα που αγωνίζονται συνέχεια, νιώθω καλά. Παίζω για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο. Το σημαντικό βέβαια είναι -και αυτό θέλω πάντα- να βοηθάω την ομάδα".

Για τα ματς με τη Σάλκε: "Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, κανείς δεν το ξέρει. Το ελπίζω, πραγματικά η Σάλκε είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, ελπίζω να προκριθούμε. Αν παίξουμε το ίδιο δυνατά και στα δύο ματς κόντρα στη Σάλκε και αν παίξουμε στο 100% έχουμε πιθανότητες να περάσουμε..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοινώθηκε σχέδιο ανακαίνισης της Τούμπας!
Διακοπές με το... μάτι του Ίβιτς πάνω τους
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ