ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Όνειρο ο τίτλος, πρέπει όμως να πάμε παιχνίδι-παιχνίδι"

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ και το πώς θα τον κατακτήσει.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε την αποτίμηση της πορείας του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Αναλυτικότερα, όσα είπε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος:
«Φυσικά και είμαι χαρούμενος για την πορεία μας στον πρώτο γύρο και κυρίως γιατί στο διάστημα των αγώνων έχουμε κάνει βήματα προόδου. Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι έχουμε φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης μας αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε καλό δρόμο αν σκεφτούμε ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είμαστε στην κορυφή (σ.σ. οι δηλώσεις πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ)».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά στα Χανιά:
«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης δεν ήμασταν καλοί. Αλλά στη συνέχεια είχαμε εμείς τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την επιβίωση της και δεν τα παρατά και αυτό φάνηκε. Αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό που μετρά και ειδικά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε είναι η νίκη και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον τίτλο μετά από 33 χρόνια:
«Διαρκή πρόοδο, καθημερινή δουλειά και συγκέντρωση. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην κοιτάμε πολύ μακριά. Όλοι θέλουμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, ζούμε για αυτό, είναι όνειρο μας αλλά δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από τον επόμενο αντίπαλο. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε τους αγώνες».

Για το αν αδίκησε ο ΠΑΟΚ τον εαυτό του στον πρώτο γύρο:
«Είναι σημαντικό ότι πήραμε το απόλυτο στην έδρα μας και μάλιστα χωρίς την παρουσία του κόσμου μας σε έξι παιχνίδια. Εκτός έδρας; Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Αν κοιτάξεις τα ματς, δεν νομίζω ότι είχαμε τόσο κακή απόδοση. Υπήρχαν παιχνίδια που αξίζαμε ακόμη και τη νίκη. Αλλά αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να διορθώσουμε για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας και στον δεύτερο γύρο».

Για τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ που δημιούργησε αναταράξεις:
«Ο αποκλεισμός από το Europa League σίγουρα μας στεναχώρησε όλους αφού πάντα στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει μια καλή πορεία. Δεν θα σταθώ στην πορεία της σουηδικής ομάδας και το γεγονός ότι πέρασε στη φάση των «32» ως επιχείρημα ότι αποκλειστήκαμε από μια καλή ομάδα, γιατί θεωρώ ότι εμείς δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Εκείνες τις μέρες που ακολούθησαν είχα την αίσθηση ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.

Υπήρχε ένας πανικός και μια μεγάλη απογοήτευση από τον κόσμο και δικαιολογημένα. Τότε ήταν σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου, σήμερα, μερικούς μήνες αργότερα είμαστε χαρούμενοι γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνει παντού…».

Για τη θέση του αριστερού μπακ που αγωνίζεται τελευταία λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων:
«Είναι μια πολύ απαιτητική θέση που χρειάζεται καλά πνευμόνια και φυσική κατάσταση. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη σε αυτή τη θέση, οφείλω να ανταποκριθώ και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση στον πρώτο γύρο:
«Θα πω απλά ότι είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είναι μέσα στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και προσπαθώ και εγώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για την ευχή του ενόψει 2018:
«Θέλω να τους ευχηθώ να περάσουν ευτυχισμένες γιορτές με τις οικογένειες τους και υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Και φυσικά να μας στηρίξουν και να πανηγυρίσουμε μαζί όλα όσα έχουμε θέσει ως στόχους. Και πάντα η Τούμπα από εδώ και πέρα να είναι γεμάτη και να μην υπάρχουν άλλες τιμωρίες».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ