ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Ο πρόεδρος έφερε όπλο για την ασφάλειά του"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έφερε όπλο γιατί φοβάται για την ασφάλειά του.

Εκτενείς είναι οι αναφορές σε όλον τον κόσμο για όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα, την Κυριακή (12/3) το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη να έχει θέση στις πρώτες σελίδες των ισπανικών εφημερίδων, "Marca" κι "ΑS".

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στην "AS" και το "Radio Marca". Στο δεύτερο μέσο μίλησε και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

"Είμαστε περισσότερο συνηθισμένοι να παίζουμε στα γραφεία, παρά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αντιλήφθηκα το πιστόλι, αλλά - ναι - έχω δει φωτογραφίες. Είναι ένας Ρώσος πρόεδρος, όπου πηγαίνει υπάρχει πολλή ασφάλεια και φοβάται για την ασφάλειά του", υποστήριξε σχετικά με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή είναι η δικογραφία για Σαββίδη
Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Ο Σαββίδης "λέρωσε" τον ΠΑΟΚ
Επιβαρυντική εισβολή, νόμιμη οπλοφορία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ