ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Ίδιο επίπεδο και κόντρα στην ΑΕΚ"

Κρέσπο: "Ίδιο επίπεδο και κόντρα στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Μετά τις δύο ήττες από Καραμπάγκ και Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λάρισας με 2-0 για την πρεμιέρα του Κυπέλλου. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τόνισε ότι η νίκη είναι σημαντική για ψυχολογικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για τη νίκη επί της Λάρισας

"Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς που ερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες και έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάναμε καλό παιχνίδι και σκοπεύουμε να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο και κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

"Προσωπικά για μένα, όπως και για κάθε παίκτη, είναι κίνητρο τα ντέρμπι όταν υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Είναι ωραία όταν φωνάζει ο κόσμος και θες να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Το αφήνεις πίσω σου μόλις τελειώνει αλλά για να το αφήσουμε τελείως αυτό πίσω μας πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ντέρμπι την Κυριακή με την ΑΕΚ".

ΜΠΡΚΙΤΣ: "ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ"

Ο Ζέλικο Μπρκιτς που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και για τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η θέση του τερματοφύλακα έχει ψυχολογικό φόκους. Πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος, γιατί ένα λάθος μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα και περιμένουμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις ένα παιχνίδι και πας στο επόμενο. Για αυτό και σήμερα έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα μας έχει και ποιότητα έχει και πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν από τον πάγκο, όπως το απέδειξαν και σήμερα. Τώρα έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μπροστά μας και στόχος μας είναι οι νίκες, ώστε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα.

Υπάρχει πράγματι ανταγωνισμός για τη θέση. Είμαστε τρεις πολύ καλοί τερματοφύλακες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Είναι καλό να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός και αυτό μας κάνει καλύτερους μέσα από τη δουλειά μας στις προπονήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Καθάρισε" με Μυστακίδη, Περέιρα, 2-0 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ
Αναστασιάδης: "Θα αφήσετε τον Ίβιτς ήσυχο;"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ