ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Ευχαριστώ τους οπαδούς, πάντα είχα πίεση"

Κρέσπο: "Ευχαριστώ τους οπαδούς, πάντα είχα πίεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο του "Δικεφάλου" για την αγάπη που του έχει δείξει ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της αγωνιστικής πίεσης.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στα μετόπισθεν με την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού αμυντικού, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο . Ο τελευταίος, που την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Αστον Βίλα σε ένα ματς και εν συνεχεία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο, μίλησε στο "PAOK TV" για την μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή και ακόμη πιο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη που μου δείχνουν συνεχώς".

Για το θέμα της αγωνιστικής πίεσης, ανέφερε: "Για μένα υπάρχει πάντα πίεση. Φυσικά και θέλω να παίζω βασικός αλλά είναι προφανές πως όλοι οι συμπαίκτες μου θα θέλουν το ίδιο και θα παλεύουν για να είναι στην ενδεκάδα. Ετσι λοιπόν αυτή η πίεση είναι θετική καθώς σε οδηγεί να προπονείσαι κάθε μέρα σκληρά και να κερδίζεις την θέση σου μέσω της προπόνησης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ