ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Έχω βρει τα πατήματά μου"

Κρέσπο: "Έχω βρει τα πατήματά μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δηλώνει ότι έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στα ματς με τον Άγιαξ.

Το νέο πρόσωπο στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός στόπερ θέλει να δείξει ότι καλώς τον εμπιστεύτηκαν ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς και σε δηλώσεις του τονίζει ότι είναι έτοιμος από τώρα να προσφέρει στον Δικέφαλο, βοηθώντας τον αρχικά στα κρίσιμα παιχνίδια με Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Τι βρήκες στον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό που περίμενες;

“Δεν περίμενα βρω κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Μια καλή ομάδα με καλή οργάνωση και πλέον αυτό που έχω ως στόχο είναι να μπορέσω και εγώ να τη βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της".

-Θα είσαι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ;

"Μπορεί να ήρθα μια εβδομάδα αργότερα αλλά έχω βρει τα πατήματα μου. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή να αποφασίσει ποιο θα είναι το δίδυμο αλλά όλοι δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι".

-Πώς βλέπεις τα δύο παιχνίδια με την ολλανδική ομάδα;

" Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, ομάδα που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, θα παίξουμε με πάθος για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

-Είχες δυσκολίες προσαρμογής στον ΠΑΟΚ;

" Όσο περνούν οι μέρες είναι φυσικό να μαθαίνω ολοένα και περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Αλλά δεν είχα και νομίζω ότι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα προσαρμογής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ