ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις"

Κρέσπο: "Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άνχελ Κρέσπο στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να κερδίζει τους αγώνες. Ο Φερνάντο Βαρέλα ανέφερε ότι πρέπει να αναλυθούν τα λάθη της ομάδας.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν θέλησε να μιλήσει για το ακυρωθέν γκολ του Περέιρα στη Βέροια και τόνισε πως η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να σκοράρει ώστε να κερδίζει. Ο Ισπανός αμυντικός σχολίασε και το ότι αγωνίστηκε ως δεξί μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Δε θέλω να μιλήσω για το ακυρωθέν γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε. Δεν μπορεί κάθε παιχνίδι να τελειώνει 0-0. Αν δε σκοράρεις, δεν κερδίζεις".

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως δεξί μπακ: "Έχω καιρό να παίξω ως δεξί μπακ, αλλά αυτό αποφάσισε σήμερα ο προπονητής και εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα".

Για το αν μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ παρά τις απώλειες: "Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες, αν είμαστε συμπαγείς".

Βαρέλα: "Να δούμε τα λάθη που έγιναν"

Ο Φερνάντο Βαρέλα στάθηκε στα λάθη του "Δικεφάλου", που πρέπει να αναλυθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα είπε:

"Ξέραμε ότι ήταν γκολ χωρίς καν να χρειαστεί να το δούμε ξανά στα αποδυτήρια. Ήταν ξεκάθαρο. Πρέπει να δούμε τα λάθη που έγιναν, να τα αναλύσουμε με τον προπονητή μας και να τα λύσουμε. Σε αυτό θα μας βοηθήσει και η διακοπή που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ