ΠΑΟΚ

Κουζμένκο: "Ο Ζοζούλια είχε πρόταση μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά την απέρριψε"

Κουζμένκο: "Ο Ζοζούλια είχε πρόταση μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά την απέρριψε"

Ο ατζέντης του Ρομάν Ζοζούλια, Βλάντιμιρ Κουζμένκο με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Ουκρανός επιθετικός θέλει να μείνει στην Ισπανία.

Τέλος στο σίριαλ Ζοζούλια για τον ΠΑΟΚ βάζει ο ατζέντης του, Βλάντιμιρ Κουζμένκο με δηλώσεις του στην Ισπανία. Τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ τον ήθελε από το καλοκαίρι, αλλά η επιθυμία του Ζοζούλια είναι να παραμείνει στη Μπέτις ή να πάει σε άλλη ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην ιστοσελίδα " estadiodeportivo.com": "Ο Ρόμαν είναι παίκτης ψυχολογίας. Επέλεξε την Μπέτις γιατί ήθελε να είναι σημαντικός σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και αυτό εξακολουθεί να είναι ο στόχος του. Η μόνη πρόταση που είχε ήταν από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρόμαν τους είχε απορρίψει και το καλοκαίρι. Η προσφορά της Μπέτις ήταν μικρότερη, αλλά ήθελε να παίξει στην Ισπανία.

Του αρέσει στη Σεβίλλη, μαθαίνει ισπανικά και θέλει εμπιστοσύνη για να τα καταφέρει. Δεν μπορείς να αξιολογήσεις έναν παίκτη που παίζει αλλαγή για 10-15 λεπτά κάθε 2-3 ματς. Είχαμε μια επαφή με τη Λεγκανές, αλλά δεν μας ξαναπήραν, ενώ δεν υπάρχει κάποια πρόταση από Κίνα. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Το ιδανικό θα ήταν να πάει δανεικός σε μια άλλη ομάδα της Ισπανίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ