ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος στον τελικό"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της νίκης (3-1) του ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου, Ευθύμης Κουλούρης, υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν ο "Δικέφαλος" παίξει στον τελικό με ΑΕΚ ή ΑΕΛ, παρά μόνο να κατακτήσει το τρόπαιο.

Για το γκολ που σημείωσε, για την απόδοσή του, αλλά και για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην άδεια Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα τηςCosmoteTV:

Για το γκολ που πέτυχε: "Ήρθε το γκολ, είμαι χαρούμενος για αυτό και για την πρόκριση στον τελικό αλλά αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού να σκοράρει. Όλη η ομάδα τα πήγε καλά σήμερα, έτσι και εγώ. Όταν παίζεις βελτιώνεις πράγματα, αυτό που θέλω να κάνω είναι να βελτιώνομαι και να αλλάζω".

Για την εμφάνισή του και την πρόκριση: "Είμαι ευχαριστημένος είναι σημαντική η επόμενη μέρα και για την ομάδα και για εμένα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί, όλοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί και η πορεία έδειξε πόσο δυνατό σύνολο έχουμε. Άλλη μια χρονιά στον τελικό, έχουμε χρόνο να δούμε αυτό το παιχνίδι".

Για τον αντίπαλο που προτιμά: "Εγώ θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε ήττες μέσα στο γήπεδο, έγιναν πολλά, τα ξέρουμε και τα έχουμε συζητήσει. Εμείς να είμαστε καλά και θα τελειώσουμε με νίκες τη σεζόν".

ΚΑΝΙΑΣ: "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ"

Ο Χοσέ Κάνιας δήλωσε ότι ξέρει τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την χρησιμοποίηση του ως κεντρικός αμυντικός: "Είναι ίδιες οι κινήσεις, ίδια θέση απλά πιο πίσω. Δεν είχα μεγάλη πίεση. Δεν είμαι σέντερ μπακ, αλλά ξέρω τη θέση και μπορώ να αγωνιστώ εκεί".

Για τον ανταγωνισμό στην θέση του: "Η ενσωμάτωση του Μαουρίσιο στην ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε πολλά χάφ και μεγάλο ανταγωνισμό, προσπαθώντας να βρούμε τον τρόπο που μας ταιριάζει παίζαμε όλο και πιο λίγο. Είναι εξαιρετικό το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου. Με τις αποχωρήσεις των Τσίμιροτ και Κάτσε βρήκα χώρο, βρήκαμε σχήμα σαν ομάδα και έπαιξα περισσότερο".

Για τον τελικό του Κυπέλλου: "Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, θέλουμε το κύπελλο δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Έχουμε την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση. Να κλείσει η χρονιά με τίτλο".

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"

Ο Μαουρίσιο από την πλευρά του ανέφερε τα εξής στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας:

"Νιώθουμε χαρά για τη δεύτερη σερί πρόκριση σε τελικό και είναι γεγονός ότι θέλουμε πολύ το κύπελλο γιατί είναι από τους βασικούς στόχους μας. Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας και θέλουμε αυτό το Κύπελλο.

Όσον αφορά τον αντίπαλο στον τελικό, δεν έχω προτίμηση αλλά θέλω να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει για να το πάρουμε. Για εμάς είναι σημαντικό ματς ο τελικός για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε έναν από τους δύο στόχους μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ