ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Θα τελειώσει το θέμα της ανανέωσής μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ευθύμης Κουλούρης υποστήριξε ότι θα τελειώσει τις επόμενες ημέρες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, που μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

"Σημασία για εμάς έχει η νίκη. Σίγουρα όταν δέχεσαι γκολ αλλάζουν τα πράγματα. Νικήσαμε το πρώτο παιχνίδι και η πρόκριση τώρα είναι πιο εύκολη. Κατά τη γνώμη μου, πολλά από τα παιδιά που παίξαμε σήμερα, κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ από τη μεριά μου, είναι να παίζω καλά",ήταν το σχόλιο του νεαρού επιθετικού για το παιχνίδι, ενώ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και το θέμα της ανανέωσης μου με τον ΠΑΟΚ".

Δεληγιαννίδης: "Μπορώ να δώσω περισσότερα στον ΠΑΟΚ"

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην cosmote tv:

"Είχα αρκετό καιρό να παίξω. Ήθελα πολύ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να χαρώ το παιχνίδι και να μην έχω άγχος. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, πέναλτι, όμως είναι σημαντικό για τον Δημήτρη (σ.σ. Πέλκα) ότι βρήκε τρόπο να σκοράρει στην επόμενη φάση.Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από το ντεμπούτο μου, όμως μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα στον ΠΑΟΚ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ