ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Προσπαθούμε να καταλάβουμε τη συνέβη"

Κουλούρης: "Προσπαθούμε να καταλάβουμε τη συνέβη"

Ο Ευθύμης Κουλούρης ανέφερε ότι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και στην ήττα με την απίστευτη ανατροπή από τον Ατρόμητο. Ευθύνη στον ίδιο και στους συμπαίκτες του έριξε ο Μάτος.

Σε δηλώσεις τους μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κουλούρης και Μάτος, στάθηκαν στην ευθύνη τους για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Κουλούρης:

Για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η ήττα: "Κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ήμασταν καλοί, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να μπούμε όπως στο πρώτο, αλλά συνέβησαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν δημιουργήσαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα. Δεν μπορώ να πω κάτι, αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να συνεχίσουμε.

Ήταν πολλά μαζί. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήρθε η κόκκινη, ήρθαν οι αναγκαστικές αλλαγές και νομίζω έπαιξαν ρόλο όλα μαζί. Πρέπει να μείνουμε μαζί και να συνεχίσουμε. Ήταν μία πολύ κακή ήττα στην έδρα μας για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

Για το αν τους επηρέασε η νίκη επί της Φιορεντίνα: "Νομίζω μετά από τη Φιορεντίνα ήμασταν καλύτερα ψυχολογικά. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά, αλλά εγώ στέκομαι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν βγήκαμε καλά στο γήπεδο. Τώρα από εκεί και πέρα πρέπει από αύριο να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Συνεχίζουμε...".

Μάτος: "Ευθύνη των παικτών"

Ο Λέο Μάτος τόνισε ότι υπεύθυνοι για την ήττα από τον Ατρόμητο είναι οι αυτός και οι συμπαίκτες του. Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA ο Μάτος:

Για τις δηλώσεις του Ιβιτς: "Ότι και να έχει γίνει η ευθύνη είναι των παικτών. Όλων όσων αγωνίστηκαν. Είμαστε ομάδα και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε από ένα σημείο και μετά. Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι υπήρχε λίγη κούραση στο τέλος με δέκα παίκτες, γιατί προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Ίσως επαναπαυτήκαμε όταν πήραμε προβάδισμα με δύο γκολ ξανά. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση".

Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Δείξαμε πριν τρεις μέρες τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, ο προπονητής που έχουμε εδώ είναι πάρα πολύ καλός. Εμείς είμαστε 100% υπεύθυνοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε. Δεν είμαστε ούτε στο μισό της χρονιάς και έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση στο Europa League: "Πριν από αυτό το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε τις προϋποθέσεις, είναι στα πόδια μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το πιστεύουμε πολύ. Σαν παίκτες, θα πρέπει να κάνουμε περισσότερη αυτοκριτική. Να δούμε τι κάνουμε λάθος. Έχουμε καλή ομάδα, έναν καλό προπονητή που δουλεύει πολύ καλά μαζί. Θα πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, να βελτιώσουμε πρώτα τον εαυτό μας και την ομάδα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το video με το ξέσπασμα του Βλάνταν Ίβιτς!
Ίβιτς: "Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι παίκτες"
Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά από το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Η ανατροπή της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ