ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Περιμένω να πάρω μια ευκαιρία..."

Κουλούρης: "Περιμένω να πάρω μια ευκαιρία..."
INTIME SPORTS

Στην καλύτερη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου'', αλλά και του εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, περιμένοντας την ευκαιρία από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα καθώς και για την δική του κατάσταση μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Δουλέψαμε πολύ σκληρά τον προηγούμενο καιρό, και προσωπικά αλλά και σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να περάσουμε κάποια πράγματα που δεν τα είχαμε και να προσθέσουμε κάποια κομμάτια που, ίσως, δεν τα είχαμε σαν ομάδα. Δώσαμε βάση στη φυσική κατάσταση και πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στα επόμενα ματς. Η άμυνα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεχόμασταν πολύ εύκολα γκολ".

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Η δουλειά πλέον είναι καλύτερη. Είχαμε και δυο βδομάδες χρόνο να δουλέψουμε σκληρά. Θα το δείτε και μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα. Στα τέσσερα ματς που έμειναν θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται για να μαζέψουμε βαθμούς για τα πλέι οφ" .

Για την δική του κατάσταση: "Αισθάνομαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό, έχω δουλέψει πολύ σκληρά και περιμένω να πάρω μια ευκαιρία για να αποδείξω ότι αξίζω".

Για το ότι ΠΑΟΚ "βγάζει" νεαρούς από τις ακαδημίες: "Ολοι από εκεί ξεκινήσαμε και είναι ένα βήμα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλές ακαδημίες αλλά και καλά παιδιά. Ελπίζω όσοι το αξίζουν να ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο για να παίξουν στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ