ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Ο δανεισμός σε βοηθά να εκτιμήσεις τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ"

Κουλούρης: "Ο δανεισμός σε βοηθά να εκτιμήσεις τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ"
Κουλούρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ την προετοιμασία που γίνεται για τη νέα περίοδο και την πρόκληση του Champions League.

Ο Ευθύμης Κουλούρης αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Έχει μάλιστα το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι πέτυε το πρώτο γκολ σε κάθε φιλικό του Δικεφάλου. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε σήμερα από την Ολλανδία και είπε πολλά ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: "Είναι μία καλή αρχή και από τις προπονήσεις φαίνεται ότι κάνουμε καλή προετοιμασία. Νιώθω καλά και φαίνεται στις προπονήσεις. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος".

Για το τι έχει αλλάξει ο ίδιος στην προσέγγιση που έχει στο ποδόσφαιρο: "Πήγα σε μία ομάδα που έκανε πρωταθ\λητισμό (σ.σ. Ανόρθωση) και με βοήθησε πολύ. Είναι μία ομάδα με ιστορία και με βοήθησε το προπονητικό τιμ. Είχε καλούς παίκτες στο ρόστερ. Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι οι νεαροί, με καλά ματς στα πόδια μας και με εμπειρίες. Άλλαξαν πολλά στον εαυτό μου και το σημαντικότερο είναι ότι έψαξα να πάω δανεικός γιατί τα ματς σε κάνουν πιο δυνατό. Εκτός αγωνιστικού χώρου έφυγα από τα πάντα και συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου. Άλλαξα και τον τρόπο παιχνιδιού μου".

Για τον προσωπικό στόχο του φέτος: "Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν πάντα και το 'χα δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να κάνω μία καλή προετοιμασία να βρω τα πατήματά μου. Και αυτό γίνεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και γκολ, ό,τι μπορώ να δώσω. Θέλω να αρχίσω να καθιερώνομαι στον ΠΑΟΚ και αυτή η χρονιά είναι από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου. Να καθιερωθώ και να βλέπω κάθε χρόνο ξεχωριστά".

Για το τι διαφορετικό βρήκε στην ομάδα: "Υπάρχει περισσότερη σιγουριά και οργάνωση από πολύ νωρίς".

Για το αν προλαβαίνει να διορθώσει τις αδυναμίες του ο ΠΑΟΚ: "Έχουμε πολλά να πούμε με τον προπονητή μας και να διορθώσουμε. Και από το χθεσινό φιλικό και από τα προηγούμενα βλέπουμε πολλά. Ειδικά χθες έγιναν πολλά λάθη, θα τα συζητήσουμε και θα τα διορθώσουμε. Για μένα είναι θετικό να βλέπεις στα φιλικά τα λάθη σου. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Αυτό μας ενδιαφέρει".

Για το προαίσθημα που έχει για τη νέα σεζόν: "Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Σιγά-σιγά θα χτίσει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει. Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα και πιστεύω ότι αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είμαστε αυτοί που πρέπει φέτος".

Για τα λάθη στα γκολ από την Στεάουα: "Τα γκολ που δεχθήκαμε είναι από λάθη δικά μας, όχι από οργανωμένες επιθέσεις αντιπάλου. Ήταν για καλό αυτό που συνέβη, να δούμε τα λάθη μας. Κάποιες φορές, όταν τα αποτελέσματα έρχονται εύκολα και με καλές εμφανίσεις δεν βλέπεις τα λάθη σου. Τα φιλικά μας ενδιαφέρουν μόνο για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Σημασία έχουν τα επίσημα ματς".

Για το αν θέλει να ακολουθήσει την πορεία του Κλάους στον ΠΑΟΚ: "Ο Κλάους έχει καταφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αντιμετωπίζω κάθε χρόνο ξεχωριστά, δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή και αν θα μείνω εδώ χρόνια όπως ο Στέφανος. Ο καθένας έχει διαφορετική πορεία. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Στέφανο, έχει προσφέρει πολλά σαν αρχηγός. Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν πετύχαινα τα ίδια".

Για το επίπεδο του νέου ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, βλέπω ότι διαθέτουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση. Σε κάθε προπόνηση δίνει ο καθένας το 100%, κανείς δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα ούτε για την 18άδα".

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ: "Συζητάμε τον αντίπαλο, περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι αύριο για να κάνουμε τα σχέδια μας. Όλες οι ομάδες είναι μεγάλες, δεν έχω κάποια προτίμηση προσωπικά, είτε σ' αυτόν, είτε στον επόμενο γύρο αν πάμε".

Για τη συνεργασία του με τον Ίβιτς: "Είναι σημαντικό όταν ένας άνθρωπος σε γνωρίζει καλά και ξέρει τα χαρακτηριστικά σου. Ο σεβασμός στον κ. Ίβιτς δεν θα πάψει να υπάρχει ό,τι και να γίνει. Με βοήθησε στο να γίνω επαγγελματίας. Δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Δεν έχει αλλάξει, νομίζω είναι ο ίδιος. Από την Κ20 μας περνούσε έναπολύ επαγγελματικό επίπεδο".

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τα πλέι οφ, δεν πέτυχε τους στόχους του: "Δεν μπορώ να μιλήσω για την περσινή χρονιά. Όταν δεν ζεις κάτι από μέσα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και αξίζει να είναι. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία θα έρθει η σταθερότητα".

Για το πόσο βοηθούν οι δανεικοί: "Είναι πολύ σημαντικό βήμα το να πας δανεικός. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Κίτσιου που μπήκαν κατευθείαν στην ομάδα και ήταν καλοί. Αν δεν έχεις το χρόνο, όμως, είναι καλό να πας ένα-δύο χρόνια για να βρεις τον εαυτό σου και τα πατήματά σου. Από μικροί είμαστε στον ΠΑΟΚ, τα βλέπουμε όλα καλά αλλά πρέπει να ζήσεις και άλλα πράγματα για να καταλάβεις τι σου προσφέρει ο ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ