ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Ήταν πολύ ωραίο, γι αυτό το πανηγύρισα έτσι"

Κουλούρης: "Ήταν πολύ ωραίο, γι αυτό το πανηγύρισα έτσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για το φανταστικό δεύτερο γκολ που σημείωσε και τη βοήθεια που παίρνει από Τζάλμα, Ροντρίγκες και Κλάους. Τι δήλωσε ο άτυχος Χοσέ Κρέσπο.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στη NOVΑ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του μετά το ματς:
«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δυο φορές και βοήθησα την ομάδα να πάρει το διπλό».

Για το δεύτερο υπέροχο τέρμα του:
«Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ κάτι που φάνηκε και στους πανηγυρισμούς μου. Προσπαθώ αυτά που κάνω στις προπονήσεις να τα βγάλω στον αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και την ψυχολογία μου αυτά τα γκολ. Από την αρχή της προετοιμασίας έχω δουλέψει πολύ, με βοήθησε πολύ που πήγα στην Κύπρο. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και προσπαθώ κάθε φορά να δουλεύω σκληρά για να πάρω την ευκαιρία. Έτσι και σήμερα μου ήρθε και την αξιοποίησα».

Για τα συναισθήματά του τώρα μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:
«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό ματς για μένα και την ψυχολογία μου. Με βοήθησε πολύ η Κύπρος. Όταν ένας μικρός ποδοσφαιριστής δεν έχει τα απαιτούμενα ματς σε μια μεγάλη ομάδα είναι πολύ σημαντικό να τα πάρει σε μια άλλη, αξιόλογη ομάδα. Αισθανόμουν πολύ καλά και στην προετοιμασία, περνούσα κομμάτια στο παιχνίδι μου και όταν μου ερχόταν η ευκαιρία ήθελα να την αξιοποιήσω».

Για τη βοήθεια από τους Ροντρίγκες και Κάμπος:
" Μου δίνουν ώθηση. Όλα τα σέντερ φορ θέλουν τέτοιους παίκτες που να τους δίνουν τη μπάλα και εγώ να τους σπάω τη μπάλα γιατί είναι πολύ γρήγοροι. Δε με αγχώνει καθόλου, με βοηθάει».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ φέτος:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν υψηλούς στόχους. Νομίζω θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να είμαστε καλύτεροι σε κάθε Σαββατοκύριακο, όπως και στα παιχνίδια της Ευρώπης. Για αυτό στάθηκα στο γεμάτο ρόστερ που έχουμε. Στις μεγάλες ομάδες χρειάζονται όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κάνει πολλές ευκαιρίες και δεν τελειώνει τα ματς:
«Σε κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα καθαρίζαμε από νωρίς. Το συζητάμε μέσα στην ομάδα, όμως σημασία έχει ότι έχουμε πάρει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα».

Για το αν ο Ίβιτς έχει δοκιμάσει σύστημα με δυο επιθετικούς:
«Δοκιμάζουμε πολλά σχήματα και με δυο επιθετικούς. Ο Κλάους με βοηθάει σαν ποδοσφαιριστή, μου δίνει πράγματα και θα χαρώ να παίξω μαζί του. Όμως όλα είναι στη σκέψη του προπονητή για το ποιους θα βάζει σε κάθε αγώνα».

Κρέσπο: "Δεν μπορούσα να κουνήσω καλά το πόδι μου"

Ο άτυχος του ΠΑΟΚ ήταν ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος μίλησε για την φάση του τραυματισμού από τον Μπέρτο στις δηλώσεις του. Αναλυτικά, όσα είπε:
Για τη φάση του τραυματισμού του που έφερε και την αποβολή του Μπέρτου:
«Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα. Δέχθηκα μία κλοτσιά και μετά δεν μπορούσα να κουνήσω καλά το πόδι μου και για αυτό δεν συνέχισα στο δεύτερο ημίχρονο.»

Για τον αγώνα και πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ στη νίκη:
«Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και πετύχαμε εύκολα δύο γκολ. Μετά χαλαρώσαμε και δεν ήταν σωστό. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Για το φαινόμενο του ΠΑΟΚ που χαλαρώνει μετά το 2-0, όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας:
«Είναι αυτό που σας είπα. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε αυτή τη φάση, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν πρέπει να μείνουμε στο 2-0, αλλά να κυνηγάμε το 3-0 ή ακόμα και το 4-0. Αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα στις επόμενες μέρες».

Τα συγχαρητήρια του Τζαβέλα στον Κουλούρη

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Τζαβέλας έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Κουλούρη για τα δυο γκολ που πέτυχε μέσω του λογαριασμού του στο instagram. Ο διεθνής επιθετικός έγραψε: "Χαρούμενος για σένα αγοράκι μου. Και σημαντική νίκη για την ομάδα".

Χαρουμενος για σενα αγοράκι μ!@koulou20 Και σημαντική νικη για την ομαδα! #proudofyou #proudofmyteam #PAOK #tzave31 #koul

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(@tzavellasg) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ