ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Έχουμε ένα δυνατό σύνολο"

Κουλούρης: "Έχουμε ένα δυνατό σύνολο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευθύμης Κουλούρης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον νέο ΠΑΟΚ και την παρουσία του, καταρχήν, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Μπριζ (VIDEOS).

Μετά τα δύο γκολ κόντρα στη Σιλφόλντε, ο Εθύμης Κουλούρης σημείωσε και άλλο ένα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ χθες. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δείχνει πολυ πιο ώριμος μετά τον δανεισμό του στην Ανόρθωση, κάτι που ομολόγησε και οίδιος με τις δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με την βελγική ομάδα.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπριζ:
"Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι για μας, μετά το πρώτο που είχαμε κάνει και το είχαμε δει σαν προπόνηση. Η Κλαμπ Μπριζ είναι μία πολύ καλή ομάδα, εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας επηρέασε η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις".

Για το γεγονός ότι σκόραρε σε δεύτερο σερί φιλικό:
"Για τον επιθετικό το γκολ είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθώ να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αυτές οι εβδομάδες θα μας βοηθήσουν πολύ για όλη τη σεζόν. Από το φιλικό δεν μπορούν να βγούνε συμπεράσματα, όμως σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι για μένα η Μπριζ".

Για το αν υπήρχαν και λάθη που έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού:
"Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και τι ήθελε να κάνουμε και δεν το κάναμε. Επειδή όμως είμαστε στην προετοιμασία και αυτό που μας νοιάζει είναι να αποκτήσουμε φυσική κατάσταση και να δεθούμε μεταξύ μας, πιστεύω ότι για φιλικό η εικόνα μας ήταν πολύ καλή".

Για τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό, όπως ο ίδιος:
"Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε έτοιμοι. Όλα τα παιδιά έχουμε τουλάχιστον έναν χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι σε Ακαδημίες. Έχουμε δει και συζητάμε μεταξύ μας πολύ διαφορετικά πράγματα, Στον εαυτό μας και μετά και στον τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι βρισκόμαστε στην ίδια θέση".

Για το αν αισθάνονται ότι η ομάδα βγάζει φρεσκάδα στο γήπεδο:
"Στα παιχνίδια δεν βγάζουμε τόσο πολύ κούραση. Έχουμε την κυριαρχία της μπάλας, κάνουμε φάσεις. Βέβαια, στο τακτικό κομμάτι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και ίσως να μην βγαίνουν τώρα λόγω κούρασης. Αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο".

Για τον ΠΑΟΚ που βρήκε με την επιστροφή του στην Τούμπα:
"Ο ΠΑΟΚ από πολύ νωρίς βλέπουμε ότι υπάρχει περισσότερο οργάνωση. Υπάρχει ένα πλάνο που άργησε να εμφανιστεί τα προηγούμενα χρόνια. Και επίσης υπάρχει πειθαρχία σε όλους τους τομείς"

Για τους αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:
"Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Είμαστε ισάξιοι με τις άλλες ομάδες, έτσι το βλέπω. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, εξαρτάται από εμάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ