ΠΑΟΚ

Κούδας σε Ιβάν: "Μην ψάχνεις λυκοφιλίες"

Κούδας σε Ιβάν: "Μην ψάχνεις λυκοφιλίες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κούδας αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της... συμμαχίας. "Κρατήστε τον Ίβιτς 5-10 χρόνια" προτρέπει.

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη δουλειά που γίνεται συνολικά στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιώργος Κούδας. Παράλληλα, αποκάλυψε τι είπε στον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της... συμμαχίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89,4":

Για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, μετά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα. Αν έπαιζε το ποδόσφαιρο που έπαιζε τις προηγούμενες Κυριακές θα είχαμε άλλο σκορ. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία και ιδιαίτερα στο δεύτερο".

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: "Χτίζεται ένα νέο ρόστερ που θα δείξει φέτος τι γίνεται και μετά βλέπουμε το καλοκαίρι ποιος είναι ο δρόμος. Και ο Πρίγιοβιτς και ο Ενρίκε με την τρέλα του και ο Ουάρντα έχουν δείξει κάτι το διαφορετικό και είναι μόνο λίγο καιρό εδώ. Έχουν να δείξουν πολλά πράγματα ακόμα".

Για τον Σαββίδη και τις κινήσεις που κάνει: "Χαίρομαι γιατί ο Σαββίδης κάνει τα βήματα που πρέπει, όχι για να πάρουμε απλά ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα, αλλά για να στεκόμαστε σαν ισάξιοι απέναντι στις ευρωπαϊκές ομάδες. Του έδωσα να καταλάβει και του είπα. Μην ψάχνεις λυκοφιλίες. Του έχω τονίσει ότι δεν είναι να πάρουμε το 80-20. Θέλουμε το 50-50 να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη του είπα μερικά πράγματα. Πάντα συζητάμε αν και είναι απρόβλεπτος".

Για τις υποδομές του ΠΑΟΚ: "Στις υποδομές θα υπάρξουν αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Από τα μικρά μέχρι Τα 17-18. Μέχρι την Κ20".

Για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού και τον ρόλο του Μίχελ: "Ξεκίνησε ήδη από τώρα από τον κύριο Μίχελ το σκάουτινγκ για το καλοκαίρι. Άρχισε ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει έναν κορμό με καλούς παίκτες. Το χρειαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Το πρώτο βήμα έγινε. Δεν πρέπει να κάνουμε πισωγυρίσματα".

Για τον Ίβιτς: "Η ομάδα άρχισε να αποκτά DNA ΠΑΟΚ. Κρατήστε τον Ίβιτς 5-10 χρόνια. Κερδίζει και σε εμπειρία πλέον. Δείχνει δείγματα ότι θα πάει μπροστά".

Για το πρωτάθλημα κι αν έχει τελειώσει η μάχη του τίτλου: " Έχει πολλά ματς ακόμα μπροστά. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα τι θα γίνει στο τέλος. Ποτέ δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα πριν το τέλος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ