ΠΑΟΚ

Koύδας για Πέλκα: "Θα του έλεγα "σε συγχωρώ, τελευταία φορά"

Koύδας για Πέλκα: "Θα του έλεγα "σε συγχωρώ, τελευταία φορά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την κλήρωση του κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Πέλκα και τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και εμβληματική μορφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κούδας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον "δικέφαλο του Βορρά". αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης στάθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, τη νίκη και το γκολ του Πέλκαι και φυσικά τον έντονο πανηγυρισμό του και τον τρόπο με τον οποίο θα του συμπεριφερόταν ο ίδιος.

Αναφορικά με την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας:
«Μου θυμίζει τα παλιά ωραία χρόνια! Από το 1969 μέχρι το 1984 έπαιξα σε 10 τελικούς, και οι περισσότεροι, τουλάχιστον στην τετράδα ήταν με το πρώην ΠΟΚ. Η κλήρωση είναι καλή αν είσαι εσύ καλός.

Ο Ολυμπιακός περνάει μια κρίση και αυτή ξεκίνησε από τους παίκτες που φύγανε. Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, παίζει καλά το τελευταίο διάστημα. Στο ντέρμπι πάντως ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε μια τελική αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν με εντυπωσίασε. Περίμενα να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι».

Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό;
«Τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Όταν πηγαίνει με τέτοιο τίτλο συνήθως τελειώνεις…»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα:
«Προχθές στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί στον πάγκο ήταν όλα τα μικρά τα παιδιά. Πάλι καλά που επέστρεψε ο Κάνιας και συμμόρφωσε λίγο τα πράγματα γιατί ο Πανιώνιος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.

Αναφορικά με τον Πανιώνιο:
«Είναι δίκαια στην θέση που βρίσκεται, ο Πανιωνίος δεν έχει κάνει κακό παιχνίδι φέτος. Σε κανένα παιχνίδι, δεν είχε άσχημη απόδοση. Το χαμηλότερο του ήταν το έξι(6).

Για τον πανηγυρισμό του Πέλκα:
«Έχω μιλήσει με τον Δημητράκη πάρα πολλές φορές και προσπάθησα να τον προστατεύω από τέτοιες αντιδράσεις, γιατί είναι εξαιρετικό παιδί. Έχει ήθος, έχει χαρακτήρα. Αυτή η παρόρμηση δεν ξέρω από πού ξεκίνησε και τι πίεση έχει το παιδί. Σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογώ!

Ο κόσμος το χαίρεται το γκολ, εσύ να το χαρείς με τους συμπαίκτες σου και μην ξεφεύγεις από τον χαρακτήρα σου. Αλλά ακόμα και εγώ έχω συμπεριφερθεί πολύ πιο άσχημα σε τέτοιες έντονες στιγμές. Αυτά όμως πρέπει να διορθωθούν».

Άμα τον είχατε τώρα μπροστά σας τι θα του λέγατε;
«Θα τον αγκάλιαζα, θα τον φιλούσα και θα του έλεγα σε συγχωρώ για τελευταία φορά. Άμα δεν το έχεις ζήσει πάντως, δεν μπορείς να το καταλάβεις, η ένταση είναι πάρα πολύ μεγάλη».

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον τιμωρήσει;
" Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βλέπεις την συνολική συμπεριφορά του κάθε παίκτη. Μέσα στις προπονήσεις, έχει δείξει τέτοια δείγματα ο Πέλκας; Όχι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τιμωρηθεί. Αν πληρώσει πρόστιμο θα αλλάξει κάτι δηλαδή. Με την συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα. Και εγώ όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τον βρω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ