ΠΑΟΚ

Κούδας: "Δεν μίλησα με τον Σαββίδη για θέματα συνεργασίας"

Κούδας: "Δεν μίλησα με τον Σαββίδη για θέματα συνεργασίας"

Ο Γιώργος Κούδας αναφέρεται στην πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ αλλά και στο γεγονός πως ο Νίκος Βεζυρτζής βρίσκεται πλέον στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης είχε αναφέρει πως στον ΠΑΟΚ θα βρίσκεται εκτός του Νίκου Βεζυρτζή και ο Γιώργος Κούδας. Ο τελευταίος, ωστόσο, μιλώντας στη "Real News" έδωσε μια διαφορετική διάσταση αναφορικά με την πιθανή επιστροφή του στον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα είπε:

Για την προοπτική να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ: "Για να χορέψεις τάνγκο πρέπει να έχεις παρτενέρ. Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα πριν από περίπου έναν μήνα με τον Ιβάν Σαββίδη και ανταλλάξαμε απόψεις. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησα μαζί του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόσκληση για να μου πει αυτός ή κάποιος άλλος από τη διοίκηση ποια είναι τα σχέδιά του και για ποιες αρμοδιότητες μιλάμε.

Εγώ είμαι από 12 χρονών στον ΠΑΟΚ. Για διάφορους λόγους, κάποιοι μου έκαναν έξωση από το σπίτι μου και πλέον, λόγω κρίσης, μου ζητούν να επιστρέψω. Κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με τη λογική και τον χαρακτήρα μου. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Σέβομαι πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ και όποιον υπηρετεί τα τέσσερα αυτά γράμματα. Η συνάντησή μου με τον Ιβάν Σαββίδη έγινε υπό την πίεση του χρόνου και δεν είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για θέματα συνεργασίας".

Για την επιστροφή του Νίκου Βεζυρτζή στον ΠΑΟΚ: "Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από παιδιά. Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά στο Διοικητήριο. Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, εκείνος ξεκίνησε να ασχολείται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ο έφορός μου και στη συνέχεια πέρασε στο μπάσκετ. Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ. Για να είμαι ειλικρινής, έχω τις επιφυλάξεις μου. Ο Βεζυρτζής μπήκε στη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη και θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον πρόεδρο που είναι Κύπριος, τον αθλητικό διευθυντή που είναι Δανός και έναν Κροάτη προπονητή. Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρει και να βρουν όλοι μαζί τι λείπει από τον ΠΑΟΚ".

Για το στοιχείο που πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την επίτευξη των στόχων: "Η υπομονή. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το καλοκαίρι. Ο Ιβάν Σαββίδης προσέλαβε τον Άρνεσεν, έναν αθλητικό διευθυντή γνωστό σε όλη την Ευρώπη, και αυτός επέλεξε ένα φιλόδοξο, αν και όχι τόσο έμπειρο, προπονητή. Έγιναν κινήσεις ενίσχυσης, ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και υπομονή από όλους για να έρθουν τα αποτελέσματα. Και πρέπει ήδη να αναζητούνται παίκτες για την επόμενη σεζόν, ώστε να μη γίνουν λάθη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ