ΠΑΟΚ

Κόστα: "Να πεθάνουμε για τη φανέλα και τη δεύτερη θέση"

Κόστα: "Να πεθάνουμε για τη φανέλα και τη δεύτερη θέση"
Ρικάρντο Κόστα INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Κόστα τονίζει ότι μόνο με ομαδική προσπάθεια και διάθεση αυτοθυσίας θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος.

Αρχηγικό πνεύμα έβγαλε ο Ρικάρντο Κόστα με τις δηλώσεις του στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε για πάθος και καρδιά που δεν είχε η ομάδα του στο χθεσινό ντέρμπι και την ανάγκη να ματώσουν τη φανέλα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αν θέλουν η ομάδα να βγει δεύτερη. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Χρειάζεται καρδιά και πάθος στα εντός έδρας ματς και εμείς αυτά δεν τα είχαμε σήμερα για 90 λεπτά. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα που μας δίνει τα πάντα ως ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Για την πολύ νωθρή εικόνα του πρώτου μέρους: "Ήταν κακό το πρώτο μέρος, δεν είχαμε κατοχή και όταν δεν έχεις κατοχή δεν μπορείς να απειλήσεις, να κάνεις τις μεταβιβάσεις που πρέπει".

Για τον στόχο στα επόμενα τρία ματς των πλέι οφ: Ο αποψινός αγώνας ήταν ένας τελικός, μετά και το αποτέλεσμα πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, όμως τίποτα δεν χαρίζεται. Θα πρέπει να παλέψουμε, να πεθάνουμε για τη φανέλα.

Για το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο: "Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να εκμεταλλευτούμε την ευφορία του αντιπάλου και να κάνουμε τη ζημιά. Μπορεί να χάσαμε εδώ, αλλά μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνοχή και καρδιά και μεγάλη προσπάθεια. Από μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όλοι μαζί, όμως, ίσως έχουμε μία ελπίδα να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ