ΠΑΟΚ

Κορυφαίος ο Μυστακίδης κόντρα σε Παναιτωλικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μυστακίδης συγκέντρωσε το 33% των ψήφων για τον Fans' Man of the Match του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Στον καθιερωμένο, από τον ΠΑΟΚ, διαγωνισμό Fans' Man of the Match, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την πρωτιά πήρε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ: "Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διοργανώθηκε από το paokfc.gr και το PAOK FC Official App είχαμε δυνατή μάχη, με τον Γιάννη Μυστακίδη να συγκεντρώνει το 33,03% των ψήφων και να κατακτά τον ατομικό τίτλο".

"Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Παρά τις δυσκολίες λόγω του νερού που υπήρχε στο γήπεδο ο Μυστακίδης κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα, έτρεξε πολύ, βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 από τον Κλάους".

"Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος αγωνίστηκε δίπλα στους Κρέσπο και Βαρέλα, στην τριάδα της άμυνας και ήταν άψογος στα καθήκοντά του, καθαρίζοντας όλες τις φάσεις που προέκυψαν στο πεδίο δράσης του".

"Τέλος, στην τρίτη θέση έμεινε ο σκόρερ του Δικεφάλου, Στέλιος Κίτσιου, ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για το σπουδαίο διπλό ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή εμφάνιση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ