ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Θα λέω στα παιδιά μου για τον Μπερμπάτοφ"

Κοροβέσης: "Θα λέω στα παιδιά μου για τον Μπερμπάτοφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για την περίεργη διαχείρισή του από τον Τούντορ, τις πολλές θλάσεις, τον έτοιμο να κάνει καριέρα Ίβιτς και αποθέωσε τον Μπερμπάτοφ.

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, τον Τούντορ, τον Ίβιτς και τον Μπερμπάτοφ είπε ο Νίκος Κοροβέσης σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του στο παιχνίδι με την Καλλονή: "Είναι δύσκολη φάση, αλλά όντως εγώ ακούμπησα τελευταίος τη μπάλα. Βρήκε στο γόνατό μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα τη μπάλα, ένιωσα όμως να χτυπάει στο γόνατό μου. Οπότε το γκολ είναι δικό μου".

Για τη φετινή χρονιά σε ό,τι αφορά τον εαυτό του: "Είναι λίγο παράξενη η χρονιά. Δεν ξεκίνησε όπως θα πίστευα. Δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της χρονιάς. Πάντως όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο, όσο εξελίσσεται η χρονιά".

Για τις φήμες που ακούστηκαν πως θα αποχωρήσει δανεικός: "Ο προπονητής που είχαμε πριν (σ.σ. Τούντορ) μου είπε πως θα ήταν καλύτερο να δοθώ δανεικός. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο. Εγώ του είπα δεν πρόκειται να φύγω. Θα μείνω και θα παίξω. Εκεί τελείωσε η κουβέντα μας και άρχισα μετά από λίγο καιρό να παίζω και με τον Τούντορ. Μου ήταν παράξενο πως από τη μία μου είπε φύγε δανεικός, μετά άρχισα να παίζω βασικός. Εγώ πίστευα σε εμένα, δούλεψα πολύ και έτσι μου έδωσε την ευκαιρία. Εγώ ήθελα να παίξω που ακόμα και τερματοφύλακα να με έβαζε θα ήθελα να παίξω".

Για την αλλαγή του Ιβιτς: "Έφυγε ένα βάρος με την αλλαγή του προπονητή. Κάνουμε νέα αρχή. Δεν θα έλεγα πως είναι μόνο το σύστημα. Υπάρχει μία τόνωση ηθική και ψυχολογική και αυτό φαίνεται. Πάντα η αλλαγή προπονητή φέρνει αλλαγές και κίνητρα και αυτά όλα βοήθησαν και σε εμάς".

Για τις θλάσεις: "Σίγουρα μας προβληματίζει. Είναι κάτι που συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. Εγώ δε ξέρω τι φταίει γι’ αυτό. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια, με την ξεκούραση να είναι ελάχιστη. Επίσης έγινε κακή διαχείριση. Έχω και εγώ κακή εμπειρία από αυτό. Έπαιξα σε 13 μέρες, πέντε ενενηντάλεπτα και τραυματίστηκα και εγώ, παθαίνοντας μία μικρή θλάση. Με μία καλύτερη διαχείριση πιστεύω θα είχαμε λιγότερες θλάσεις. Τα γήπεδα είναι καλά οι παίκτες όλοι δουλεύουν εξαιρετικά και επειδή τα ζω όλα και βλέπω καθημερινά τι γίνεται, πιστεύω πως ξεκάθαρα φταίει η διαχείριση".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Αν η ομάδα δεν είχε τους τραυματισμούς θα είχε καλύτερη πορεία. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Και μόνο που είμαι συμπαίκτης του και θα λέω στα παιδιά μου πως έπαιζα μαζί του μου αρκεί. Όταν τον είδα πρώτη φορά στα αποδυτήρια δεν το πίστευα. Από τον Ντίμιταρ μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Μας έχει μιλήσει τον βλέπουμε πως δουλεύει, πως κινείται, όλα αυτά είναι εμπειρίες. Μας έχει βοηθήσει πολύ".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Έχουμε δημιουργήσει μία νεανική ομάδα, με έναν νέο προπονητή. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να το ευχαριστηθούμε. Όλοι θέλουμε να βγούμε πρώτοι και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για τις αλλαγές που αντικρίζει ερχόμενος από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ: "Αν είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δεν έχεις πρόβλημα. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνεις. Σίγουρα υπάρχει πίεση, υπάρχουν απαιτήσεις, όμως όλα αυτά πρέπει να τα δουλέψεις μόνος σου. Η πίεση δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Έχουμε τα πάντα για να δουλέψουμε, γιατί να μας δυσκολέψει η πίεση".

Για τον Ιβιτς: "Εγώ βλέπω έναν ήρεμο άνθρωπο που ξέρει τι θέλει. Θέλει να μας κερδίσει όλους και το έχει καταφέρει. Εγώ βλέπω έναν έτοιμο προπονητή. Φαίνεται πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του".

Για ποιον από τους συμπαίκτες του δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει ως αντίπαλο: "Τον Γκάρι (σ.σ. Ροντρίγκες). Είναι πολύ γρήγορος. Καλός και εντυπωσιακός παίκτης".

Για το ποιος παίκτης δεν έχει βγάλει στο γήπεδο όλα τα στοιχεία του: "Όλοι έχουν βγάλει τα στοιχεία τους. Ο Χαρίσης για παράδειγμα είναι ένας παίκτης που συνεχώς είναι και καλύτερος. Όλοι πάντως είναι καλοί παίκτες".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ