ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Προτιμώ να παίξουμε με την Φενέρ..."

Κοροβέσης: "Προτιμώ να παίξουμε με την Φενέρ..."

Ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε πως θέλει αντίπαλο την Φενέρ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ανέφερε πως φέτος στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα σε σχέση με πέρυσι

Στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στο Όοστερμπεκ της Ολλανδίας μίλησε την Παρασκευή ο Νίκος Κοροβέσης. Συγκεκριμένα είπε:

Για την περασμένη σεζόν: "Ήταν κακή χρονιά για την ομάδα αν εξαιρέσουμε κάποια ματς όπως με την Ντόρτμουντ. Τερματίσαμε χαμηλά στην βαθμολογία. Ηταν μια κακή σεζόν με καλό τέλος. Με τον Ιβιτς σώσαμε την χρονιά και δείξαμε πως ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Για μένα δεν άρχισε καλά η χρονιά αλλά τελείωσε με συμμετοχές που άξιζα, όπως θεωρώ εγώ. Θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα".

Για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν σε σχέση με αυτόν της σεζόν 2015-16: "Η διαφορά αφορά την σοβαρότητα, τον σεβασμό και την πειθαρχία που υπάρχει. Ξεκινά καλύτερα η χρονιά για τους παίκτες και γενικά για την ομάδα".

Για τις θέσεις μπακ και χαφ που μπορεί να καλύψει: "Από την πρώτη στιγμή ο Ιβιτς μου είπε πως με υπολογίζει για μπροστά. Εχω παίξει αρκετά ματς και τις δύο θέσεις. Θα παίξω και μπακ και μπροστά. Δεν έχω πρόβλημα".

Για την πίεση και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: "Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να αντέξουμε την πίεση. Μέσα από τον ανταγωνισμό θα γίνουμε καλύτεροι. Ηρθαν κάποιοι καλοί νέοι παίκτες και αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος".

Για την επομένη σεζόν και το τι σκέφτεται γι' αυτόν: "Ενας παίκτης κρίνεται σε βάθος χρόνου. Αν έχω τον χρόνο που μου αναλογεί, θα τα πάω καλύτερα".

Για τον Τούντορ: "Είχε πολλές γνώσεις αλλά ο Ιβιτς έχει καλύτερη διαχείριση. Με τον Τούντορ υπήρχε μπέρδεμα, τώρα έχουμε ξεκάθαρο πλάνο".

Για το 14-0 με την Σιλφόλντε: "Και με το χωριό να παίζεις, αν δεν προσπαθήσεις δεν θα βάλεις 14 γκολ. Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Εμείς κρινόμαστε σε κάθε μας, είτε είναι η ομάδα που παίζαμε, είτε η Κλαμπ Μπριζ".

Για τους πολλούς τραυματισμούς: "Το πάθημα, έγινε μάθημα, γιατί πέρυσι δε δώσαμε πολύ βάση σε αυτό το κομμάτι. Φέτος έχουμε στην ομάδα γνώστες του αντικειμένου και κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε πέρυσι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει. Σε θέμα οργάνωσης είμαστε πολύ πιο πάνω σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, γενικά σαν ομάδα".

Για το ποια ομάδα προτιμά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Θα προτιμούσα την Φενέρ".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Η οργάνωση είναι πιο πάνω από πέρυσι. Γενικά σαν ομάδα...".

Για τον μεγάλο αριθμό παικτών στο ρόστερ: "Με αγχώνει όπως και άλλους παίκτες, αλλά ο ανταγωνισμός κάνει καλό".

Για το γιατί είπε πως φέτος υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στον ΠΑΟΚ: " Δεν ξέρω πώς να το πω. Η γενική εικόνα που υπάρχει βγάζει πιο πολύ σοβαρότητα. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε πέρυσι και γίνεται φέτος".

Για τις αποδοκιμασίες αλλά και τις επιδοκιμασίες του κόσμου: "Σε κάποια ματς μας αποδοκίμασε αλλά αυτό που έγινε στο τέλος με τον Παναθηναικό ήταν άλλο πράγμα... Είναι δύσκολο να έχεις αποδοκιμασίες από έναν τέτοιο κόσμο. Γι' αυτό και λέμε πως υπάρχει πίεση σε αυτήν την μεγάλη ομάδα.

Για τον Χαρίση: "Πιστεύω θα είναι καλύτερος φέτος...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ