ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι..."

Κοροβέσης: "Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι..."

Τι δήλωσε ο Νίκος Κοροβέσης για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και το κίνητρο που έχει στον "Δικέφαλο" (VIDEO).

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μίλησε στο "PAOK TV" o Nίκος Κοροβέσης. Ο νέος παίκτης του "Δικεφάλου" είπε:

Για τις πρώτες του σκέψεις εν όψει της νέας σεζόν: "Το περίμενα αρκετό καιρό αυτό το ξεκίνημα. Ηταν το όνειρό μου να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και εύχομαι να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του κόσμου, της διοίκησης και της ομάδας γενικά".

Για το ότι κάθε χρόνο "ακουγόταν" το όνομά του για τον ΠΑΟΚ και αν αυτό τον αγχώνει τώρα που ήρθε στον "Δικέφαλο": "Αγχος δεν θα το έλεγα. Αυτή την στιγμή κάνω μια νέα αρχή, πρέπει να αποδείξω πράγματα. Στην προηγούμενη ομάδα μου είχα αποδείξει ποιος είμαι. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή για να αποδείξω σε όλους εδώ ποιος είμαι και να φανώ χρήσιμος σε όλους".

Για το κίνητρο που έχει στο νέο ξεκίνημα που κάνει στον ΠΑΟΚ: "Τίποτα άλλο από τον ΠΑΟΚ... Είναι μια ομάδα που θέλει Ελληνας παίκτης θέλει να παίξει σε αυτήν την ομάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα".

Για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς και για τον λίγο χρόνο που έχει ο ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί: "Θα είναι έτοιμη η ομάδα, αν και το χρονικό διάστημα δεν είναι μεγάλο. Πιστεύω θα γίνει καλή δουλειά και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο".

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: "Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω τον στόχο μου. Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ