ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Μακάρι να έρθει ένας τίτλος..."

Κοροβέσης: "Μακάρι να έρθει ένας τίτλος..."
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και από τον Ιγκόρ Τούντορ ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα... τίτλος. (VIDEO).

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τον Ιγκόρ Τούντορ και το σύστημα 3-5-2 που παίζει ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος τόνισε πως θα ήταν ιδανικό ο "Δικέφαλος" να κατακτούσε κάποιον τίτλο. Συγκεκριμένα είπε:

Για τα όσα συνάντησε ως τώρα στην προετοιμασία: " Η αλήθεια είναι ότι όσα άκουγα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ με αφορμή το ότι δεν τα κατάφερε την περασμένη χρονιά δεν ήταν ευχάριστα. Αλλά συνάντησα εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όλοι οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους, είμαστε μια καλή παρέα και όλα είναι πολύ ωραία για μένα".

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι θα μπορούσε κάποια άλλη ομάδα να μπει σφήνα στην μεταγραφή του: "Εδώ και τρία χρόνια υπήρχε το φλερτ με τον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή είχα πει στον κύριο Χριστοβασίλη ότι στον ΠΑΟΚ θέλω να πάω και σε καμιά άλλη ομάδα. Δέχθηκα να μείνω για τρία χρόνια στον ΠΑΣ για να βοηθήσω την ομάδα. Αλλά ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα παίξω στον ΠΑΟΚ και αυτό έγινε".

Για το αν ήθελε να ερχόταν στον ΠΑΟΚ νωρίτερα: "Δεν νομίζω. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Πολύ απλά διότι στον ΠΑΣ δούλεψα, πήρα παιχνίδια, απέκτησα εμπειρίες και ωρίμασα. Με βοήθησε πολύ η πρώην ομάδα μου και θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτή".

Για το ότι ο ΠΑΣ πέρυσι δεν έχασε ούτε ένα ματς από τον ΠΑΟΚ: "Όταν ερχόταν η εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, είτε στην Τούμπα είτε στο γήπεδο μας, μετρούσαμε τις ώρες. Είναι σπουδαίο να παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε βλέπει όλη η Ελλάδα. Πήραμε αποτελέσματα γιατί παίζαμε καλά τις αντεπιθέσεις και ο ΠΑΟΚ μας έδινε χώρους".

Για την άποψη που έχει για τον Ιγκόρ Τούντορ: "Αυτό που μας ζητά είναι η πειθαρχία. Το σημαντικό είναι ότι όλοι αισθανόμαστε ίσοι στα μάτια του. Έτσι μας αντιμετωπίζει και αυτό με την πειθαρχία είναι τα πιο σημαντικά".

Για το σύστημα 3-5-2 που δοκιμάζει ο ΠΑΟΚ: " Ναι είναι απαιτητικό. Σε όλες τις θέσεις χρειάζεται τρέξιμο αλλά σε αυτή τη θέση τα τρεξίματα είναι πολλά. Αλλά αν παίζεις και με το μυαλό, δηλαδή ξέρεις πότε να ανέβεις και πότε να γυρίσεις πίσω, μπορείς να τα καταφέρεις. Με την σκληρή δουλειά δε θα έχω πρόβλημα".

Για το αν ονειρεύεται να γίνει ηγέτης ή αστέρι στον ΠΑΟΚ. " Δεν είναι αυτός ο στόχος μου και ξέρω ότι δε θα γίνω το αστέρι της ομάδας. Ξέρω όμως ότι θα δίνω σε κάθε προπόνηση το 100% για να παίρνω τις ευκαιρίες μου και να παίξω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτοί είναι οι ηγέτες. Σε ότι αφορά εμένα, θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι, ήρθα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες και θέλω να παίρνω πράγματα από αυτούς...".

Για το πώς νιώθει που ο ΠΑΟΚ θα παίζει το σύστημα 3-5-2: εν νομίζω ότι θα υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που θα παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Μόνο στο εξωτερικό το συναντά. Είναι δύσκολο να το μάθεις, αλλά το δηλώνω ειλικρινά: το μισό σύστημα από αυτό που θέλει ο προπονητής μας να αφομοιώσουμε, θα κάνουμε σπουδαία πράγματα ως ΠΑΟΚ".

Για το ότι "πλησιάζει" το πρώτο επίσημο ματς στις 16 Ιούλη: "Στον πρώτο επίσημο αγώνα αυτό που θα μετρήσει είναι το πρέπει. ΠΑΟΚ είμαστε πρέπει να περάσουμε. Είναι η θέληση εκτός από το σύστημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στους ομίλους και αυτό θα κάνουμε. Υπάρχουν και δυο ακόμη φιλικά αλλά και αρκετές προπονήσεις. Θα είμαστε έτοιμοι, είμαι σίγουρος για αυτό”.

Για το ότι θα παίξει στην Τούμπα: "Εννοείται ότι ζω για να έρθει η στιγμή που θα παίξω στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει έναν απαιτητικό κόσμο. Ο κόσμος αν δει ότι η ομάδα τα δίνει όλα, άσχετα από το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιημένος. Επομένως ο καθένας από εμάς πρέπει να τα δίνει όλα. Μακάρι να έρθει ένας τίτλος. Ένα κύπελλο. Θα ήταν το ιδανικό. Αλλα ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει από εμάς να βλέπει προσπάθεια και τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς".

Για τον Χάρη Χαρίση: " Ο Χάρης είναι ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Όταν δοθεί η ευκαιρία στον Χάρη και αγωνιστεί, θα καταλάβετε όλοι τι παίκτης ήρθε στον ΠΑΟΚ. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω".

Ρατς: "Προπονούμαστε σκληρά"

Ο Ραζβάν Ρατς, στο μεταξύ, τοποθετήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ που είναι σε εξέλιξη: "Δουλεύουμε σκληρά, προπονούμαστε σκληρά, περνάμε ευχάριστα και προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν, κατά την οποία όλοι ελπίζουμε πως θα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτήν που πέρασε. Πάμε ΠΑΟΚ..."

Ο Γκαρσία υπενθύμισε τα τρόπαια της Ουρουγουάης

Η Ουρουγουάη παραμένει "αφεντικό" στις κατακτήσεις του Κόπα Αμέρικα, μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό της διοργάνωσης πριν από λίγες μέρες από την Χιλή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μάλιστα, έσπευσε να το υπενθυμίσει, ανεβάζοντας στο Instragram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται αναλυτικά τα τρόπαια που έχει "σηκώσει" κάθε ομάδα της Λατινικής Αμερικής. Η Ουρουγουάη, λοιπόν, προηγείται με 15 επιτυχίες, ενώ η Αργεντινή έχασε την ευκαιρία να την ισοφαρίσει, μένοντας στις 14.

A photo posted by PABLO GARCIA(5) (@charrua5) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ