ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Ευχάριστη για μένα η αλλαγή προπονητή"

Κοροβέσης: "Ευχάριστη για μένα η αλλαγή προπονητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειλικρινής ο Νίκος Κοροβέσης για τα συναισθήματά του από την αποχώρηση Τούντορ και την έλευση Ίβιτς

Ο Νίκος Κοροβέσης είχε τεθεί στο περιθώριο από τον Ίγκορ Τούντορ και με την έλευση του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Λογικό και επόμενο να έχει ευχάριστα συναισθήματα για την αλλαγή στον πάγκο του Δικεφάλουτ, τα οποία εξέφρασε στις δηλώσεις του στη NOVA. Αναφέρθηκε ακόμη στην τιμωρία του ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αντίκτυπο που είχε στον ίδιο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Σίγουρα είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για μένα. Άρχισα να αγωνίζομαι περισσότερο και στην θέση που είχα συνηθίσει. Ευχαριστώ τον Θεό που όλα πάνε καλά και…συνεχίζουμε» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος δεν καταλάβαμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και μπήκαμε λίγο νωθρά. Στην συνέχεια όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιστέψαμε στους εαυτούς μας, αντιδράσαμε αλλά στην μία φάση που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο μέρος πέτυχε ένα ακόμα γκολ και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Πιστεύω όμως ότι ήταν μία κακή παρένθεση όλο αυτό και στα δύο παιχνίδια που απομένουν είναι στο χέρι μας να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να μπούμε στα Play Offs» .

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση με την έλλειψη συγκέντρωσης: «Σίγουρα θέλει συγκέντρωση και αυτό είναι δουλειά του καθένα ξεχωριστά. Πρέπει να βάλουμε στο κεφάλι μας σε τι ομάδα έχουμε έρθει, πόσο κρίσιμη είναι αυτή η καμπή του πρωταθλήματος και να μπούμε στα Play Offs γιατί το αντίθετο θα είναι μία τεράστια αποτυχία. Πιστεύω ότι δεν θα ξανακάνουμε αυτό το λάθος» .

Για το αν έχει αυξηθεί η πίεση: «Σίγουρα υπάρχει ένα άγχος παραπάνω γιατί είναι πολύ κρίσιμο το στάδιο που βρισκόμαστε γιατί αν δεν μπούμε στα Play Offs θα είναι καταστροφικό. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε ΠΑΟΚ, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2/2 και θα το κάνουμε» .

Για το αν τον απασχολεί η αφαίρεση βαθμών: «Είναι στο μυαλό όλων αυτό και θεωρώ ότι αυτό το -5 είναι άδικο θα έλεγα. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα αλλά κάποιος λόγος υπήρχε. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας αλλά το αφήνουμε στην άκρη καθώς ασχολούμαστε με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτό είναι πιο πολύ δουλειά των ανθρώπων της ΠΑΕ και πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο ώστε να πάρουμε πίσω μερικούς βαθμούς» .

Για το τι τον κάνει αισιόδοξο: «Είναι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Είμαστε πραγματικά μία οικογένεια. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά και θεωρώ ότι αυτό μας κρατάει και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα τόσα προβλήματα και θα κάνουμε κάτι καλό στα Play Offs ειδικά» .

Για την απουσία του κόσμου και τον Λεβαδειακό: «Το ότι παίζουμε χωρίς κόσμο είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς συμβαίνει πρώτη φορά φέτος. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά μετά το ξεκίνημα σκέφτεσαι μόνο τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε στην άκρη και να πάρουμε την νίκη. Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή ομάδα, μα καλούς και ποιοτικούς παίκτες, ειδικά μπροστά. Θα προσέξουμε τα ατού τους και θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη και μάλιστα γρήγορα και εύκολα» .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ