ΠΑΟΚ

Κορακάκη: "Να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"

Κορακάκη: "Να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άννα Κορακάκη βραβεύτηκε από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναιτωλικό κι ευχήθηκε ο "Δικέφαλος" να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Άννα Κορακάκη βραβεύτηκε από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Φανέλα με τις υπογραφές των παικτών παρέδωσε και ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο βραβεύτηκε από τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη (της παρέδωσε τιμητική πλακέτα και μία ανθοδέσμη), καθώς και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη που της έδωσε φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας του Αγρινίου.

Κορακάκη: "Να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλη η Τούμπα σηκώθηκε όρθια αποθεώνοντας το χρυσό κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού, που βγήκε φωτογραφία με τους παίκτες των δυο ομάδων, τους διαιτητές και τον Ιβάν Σαββίδη. Με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, η Κορακάκη θα έχει και συζήτηση για την ενίσχυση με χορηγία των προσπαθειών της από εδώ και πέρα.

Η ίδια η Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Ευχαριστώ ολόψυχα τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό για τη βράβευση. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ