ΠΑΟΚ

Κοντρέρας: "Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα"

Κοντρέρας: "Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την Τούμπα που τον "πληγώνει" και παράλληλα αναφέρθηκε και στο καρδιακό επεισόδιο που είχε πριν λίγο καιρό.

Ο άλλοτε αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" για τα προβλήματα της ομάδας, την Τούμπα που δεν εκμεταλλεύεται, απάντησε σε αυτούς που λένε ότι λείπει ένας... Κοντρέρας από τον "Δικέφαλο", ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη: "Πλέον είμαι καλά. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα θεραπείας και τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό το γεγονός και μπαίνω ξανά στην καθημερινότητα της ζωής μου".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην άμυνα: "Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει αδυναμίες μόνο στην άμυνα, έχει και στις άλλες γραμμές. Πρέπει να παίζει συνολικά καλά και όχι μόνο σε μία γραμμή της. Μόνο έτσι θα μπορέσει να πάει μπροστά. Το πιο αρνητικό, πάντως, είναι ότι δεν είναι, πλέον, δυνατός στην Τούμπα, μία από τις καλύτερες έδρες. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του".

Για τον κόσμο που λέει ότι λείπει ένας Κοντρέρας: "Τον ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, γιατί αυτό που λέει είναι μία αναγνώριση για μένα. Τότε ήμασταν ομάδα, ένα πολύ δυνατό σύνολο με καθοδηγητή τον Σάντος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε εκείνη την ομάδα και έζησα μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη σύντομα".

Για τη συνεργασία του Λίνο με τον ΠΑΟΚ και αν σκοπεύει να συνεργαστεί και εκείνος με την ομάδα: "Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη με τον Λίνο, γιατί ο ΠΑΟΚ αξιοποιεί έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα. Δεν έχω συνεργασία με κάποια ομάδα, αλλά εκπροσωπώ κάποιους παίκτες. Ακόμη, πάντως, δεν έχω κάνει κάποια πρόταση στον ΠΑΟΚ. Όταν έρθω Θεσσαλονίκη σκοπεύω να μιλήσω με τον κ. Άρνεσεν. Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Έχω πολλούς καλούς παίκτες με προοπτική που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και να κάνουν καριέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ