ΠΑΟΚ

"Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν"

"Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν"

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σουηδία, ο Ρόμπιν Όλσεν, βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του γκολκίπερ της εθνικής Σουηδίας με την Μάλμε ολοκληρώνεται και σύμφωνα με ιστοσελίδα της χώρας του, ο 25χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ύψους 1,98 πορτιέρο της Μάλμε, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και είναι πιθανόν να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ακόμη και σήμερα, για να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Στοιχεία για τον Όλσεν

Ο 25χρονος Σουηδός γκολκίπερ ξεχωρίζει για το ύψους του, όντας 1,98, ενώ έχει ήδη αρκετές σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες παρότι είναι σε σχετικά μικρή ηλικία για τερματοφύλακα. Το ντεμπούτο του στη Μάλμε πραγματοποιήθηκε πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 22 ετών.

Αγωνίστηκε και στους έξι αγώνες στη φάση των ομίλων του περσινούChampionsLeague(και στα δύο ματς με Ολυμπιακό), όπως και στις έξι αναμετρήσεις για τα προκριματικά που έδωσε η Μάλμε. Τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της σουηδικής ομάδας, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ.

Κάτω από τα δοκάρια της εθνικής Σουηδία έχει καθίσει δύο φορές, απέναντι σε Ακτή Ελεφαντοστού και Ιράν. Στο φετινή σεζόν έχει υπερασπιστεί την εστία της Μάλμε 13 φορές, με τελευταία τον τελικό με την Τσουργκάρντεν 1-1 στις 7 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όλσεν έχει ρίζες από τη Δανία, γεγονός που ίσως να έπαιξε ρόλο ώστε να τον επιλέξει ο Φρανκ Άρνεσεν για τον ΠΑΟΚ. Γενικότερα, αποτελεί έναν φέρελπι τερματοφύλακα, στον οποίο οι Σουηδοί βασίζουν πολλά για το μέλλον.

Η ιστοσελίδα " aftonbladet.se" φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε πως ο Σουηδός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ξεκαθάρισε με σαφήνεια πως ο 25χρονος γκολκίπερ θα αποχωρήσει από τη Μάλμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Όλσεν, Χασάν Σεντινκάγια, είπε στη "Sportbladet": "Η Μάλμε θα χάσει τον Όλσεν το καλοκαίρι. Είναι σαφές ότι θα αποχωρήσεις. Από κει και πέρα, υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται"δίχως να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ