ΠΑΟΚ

"Κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Ζοζούλια"

"Κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Ζοζούλια"

Η ιστοσελίδα "football24.ua" γράφει για τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ρόμαν Ζοζούλια και φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του Βαντίμ Σάμπλι που εμμέσως παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα.

Το Sport24.gr αποκάλυψε χθες το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρομάν Ζοζούλια και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση από την ουκρανική ιστοσελίδα " football24.ua" που φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο "Ο Ζοζούλια κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ".

Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, υπήρξε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη Βαντίμ Σαμπλί (για την ακρίβεια ο ένας από τους δύο ατζέντης γιατί υπάρχει και ο Αλεξάντερ Πάνκοφ), ο οποίος εμμέσως επιβεβαίωσε τις πληροφορίες: "Θα έρθει ο καιρός και θα δείτε τι θα γίνει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Εμπόδια για την μεταγραφή Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απαιτήσεις της Ντνίπρο με την οποία ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της ουκρανικής ομάδας, που αποτυπώθηκαν και στις περιπτώσεις Μάτος και Σάχοφ (και οι δύο έχουν ατζέντη τον Σαμπλί).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ