ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μάρικα ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μάρικα ο ΠΑΟΚ
Μαρικά

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσιπριάν Μάρικα είναι ο ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται ο παίκτης να είναι την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να "τελειώσει" το θέμα της μεταγραφής του.

Το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού απασχολεί πολύ τον ΠΑΟΚ... Ο Φρανκ Αρνεσεν εξέτασε τις περιπτώσεις των Τσιπριάν Μάρικα και Τότο Ταμούζ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι "ασπρόμαυροι" είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου.

Ο "Δικέφαλος" έκανε πρόταση ύψους 1 εκ. ευρώ στην Κόνιασπορ ενώ στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή πρόσφερε 600.000 ευρώ ετησίως με πολλά μπόνους.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Μαρικά την Δευτέρα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στον "Δικέφαλο". Οσο για τον Ταμούζ;

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του 27χρονου Νιγηριανού αλλά η Πετρολούλ Πλοιέστι είναι υπό πτώχευση, η κατάσταση στα οικονομικά της είναι γενικώς μπερδεμένη (εμπλέχτηκε και το κράτος) και ο Αρνεσεν έριξε όλο του το βάρος στην υπόθεση Μάρικα.

"700.000 ο ΠΑΟΚ, 400.000 η ΑΕΚ"

Στο μεταξύ ρεπορτάζ για την επικείμενη μεταγραφή του Μάρικα στον ΠΑΟΚ φιλοξενείται και στην ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro. Οπως αναφέρεται ο 30χρονος επιθετικός απέρριψε προσφορά της ΑΕΚ 400.000 ευρώ ετησίως, για να δεχθεί την πρόταση 700.000 ευρώ που του κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι" και σήμερα (31/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Στο δημοσίευμα, ακόμη, σημειώνεται ότι ο Μάρικα δεν έχει, πλέον, προβλήματα στο γόνατο, αλλά παρά την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι, ο τεχνικός της Κόνιασπορ, Αϊκούτ Κοτζαμάν, δεν τον έχει στα πλάνα του. Τέλος, τονίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο επιθετικό εξέφρασαν τόσο η Μπέτις, όσο και η Χετάφε.

"Ο Μάρικα με ρώτησε για τον ΠΑΟΚ"

Ο πρώην συμπαίκτης του Μάρικα στην Σαχτάρ και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδεχόμενο ο 30χρονος φορ να μετακομίσει στην Τούμπα, τονίζοντας ότι δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τους τραυματισμούς του, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του Ράζβαν Ρατς.

"Με τον Μάρικα ήμασταν συμπαίκτες στη Σαχτάρ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για τον ΠΑΟΚ. Του είπα για τον κόσμο, για το καταπληκτικό γήπεδο, όμως, φοβάμαι να πω καλές κουβέντες για το τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Το έκανα με τον Ρατς, ήρθε, τα έδωσε όλα και τον έδιωξαν όπως τον έδιωξαν. Και να ξέρετε ο Ρατς με τον Μάρικα είναι φίλοι και πρώην συμπαίκτες στη Σαχτάρ", είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με το αν ο Μάρικα μπορεί να προσφέρει μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε:

"Αυτά υπάρχουν άνθρωποι που πριν να έρθει ο παίκτης τα εξετάζουν. Εμείς περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να φέρει καλούς ποδοσφαιριστές για να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Για τον Μάρικα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι σήμερα. Για τον Ρατς σας είχα πει όταν ήρθε. Για τον Μάρικα δεν ξέρω. Όταν παίξαμε στη Σαχτάρ ήταν παίκτης με ταχύτητα, έχει το γκολ, όμως, πρέπει να είναι καλά, να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι μετά τους τραυματισμούς του και αν πατάει καλά στα πόδια του".

Τέλος, συγκεκριμένα για την αποχώρηση του Ρατς από τον ΠΑΟΚ σημείωσε: "Είναι μια χαρά στην Ισπανία. Διώξαμε έναν παίκτη που πήγε και παίζει με κλειστά μάτια στην Ισπανία. Αν είναι δυνατόν..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ