ΠΑΟΚ

"Κόλλησε" με Βιεϊρίνια και Ρέι ο μπαμπάς Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία του Μίρτσεα Λουτσέσκου έδωσε την ευκαιρία για άκρως ποδοσφαιριστές αναλύσεις και ενδιαφέροντα σχόλια για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές και για πολλούς δικαίως φέρει τον χαρακτηρισμό "δάσκαλος του ποδοσφαίρου". Ο Λούμπος Μίχελ τον έχει ζήσει από κοντά-στα χρόνια της συνύπαρξής τους στην Σαχτάρ-και έχει να λέει για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Ρουμάνου στον πάγκο της.

Τότε η ομάδα του Ντόνετσκ δεν πήγαινε καλά στο ουκρανικό πρωτάθλημα και στα παιχνίδια της εμφανίζονταν πανό που έγραψαν "Φύγε Λουτσέσκου".

Λίγους μήνες αργότερα, η Σαχτάρ κατέκτησε το Κύπελλο UEFA, στην πορεία ο Μίρτσεα Λουτσέσκου πήρε περίπου 25 τίτλους ως προπονητής της και τελικά του δόθηκε και το κλειδί της πόλης του Ντόνετσκ.

Κατά συνέπεια, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ξέρει καλά πόσο κόβει το μάτι του 72χρονου κόουτς. Το ίδιο και όσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του κατά την παρουσία του στην Τούμπα, στην διάρκεια και μετά τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο.

Αυτό που αντιλήφθηκαν είναι ότι ο Μίρτσεα Λουτσέσκου έχει πολύ καλή εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ, αφού παρακολουθεί την δουλειά του γιου του. Έδειξε να γνωρίζει όλες τις ιδιαιτερότητες της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ (ότι παρέλαβε μία ομάδα που είχε κάνει κακή προετοιμασία και έπρεπε να δουλέψει αρκετά πράγματα από την αρχή), επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι να δοθεί χρόνος για να φτάσει η ομάδα στο σημείο που πρέπει, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά και σε ποδοσφαιριστές.

Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ

Τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια ο Μίρτσεα Λουτσέσκου τα αφιέρωσε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αποκάλυψε ότι είναι ποδοσφαιριστής που τον παρακολουθούσε από παλιά γιατί ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος και δήλωσε εντυπωσιασμένος με την εξέλιξή του. "Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης που έχει δουλέψει πάρα πολύ, όχι μόνο στο σώμα του αλλά και στο μυαλό του, είναι πολύ ώριμος και παίρνει τις σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ΡΕΪ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Ίσως να ήταν και αναμενόμενο να κάνει θετικά σχόλια για τον Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου, αφού ήταν και ο MVP του ΠΑΟK-Ατρόμητος. Aυτό που ξάφνιασε τους συνομιλητές του ήταν τα καλά λόγια για τον Ροδρίγο Ρέι, αφού δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο προχθεσινό παιχνίδι.

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου, όμως, έχει άποψη για τον Αργεντινό τερματοφύλακα γιατί τον έχει παρακολουθήσει από την αρχή της περιόδου και εκτιμά ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται σε έναν γκολκίπερ για να κάνει καριέρα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι αν συνεργαζόταν με μία ομάδα όπως η Σαχτάρ δεν θα δίσταζε να τον προτείνει για μεταγραφή!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ