ΠΑΟΚ

Κλωτσιά στην Τούμπα κράτησε εκτός τον Τσίμιροτ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίμιροτ, βάσει της εξέλιξης που είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ήταν η πιο σημαντική απουσία από το πλάνο του Ίβιτς. Τι ακριβώς συνέβη και ο Βόσνιος έμεινε εκτός για... 88 λεπτά; Το Sport24.gr δίνει τις απαντήσεις. Πρόβλημα με τον Σάχοβ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε κατά κράτος τη μάχη της μεσαίας γραμμής χθες από τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν ένα στοιχείο που μέτρησε καταλυτικά στην έκβαση του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου και την “καθαρή” επικράτηση των “πρασίνων” με 2-0.

Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε να επιτεθεί μόνο με μακρινές μπαλιές και η απουσία του Γκόικο Τσίμιροτ που έχει την ικανότητα να κουβαλά τη μπάλα από το χώρο μπροστά από τα στόπερ και να "χτίζει" ορθολογικές επιθέσεις ήταν τρανταχτή.

Ο Βόσνιος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Κρέσπο μόλις στο 88', ενώ η εξέλιξη του αγώνα “φώναζε” ότι ο ΠΑΟΚ τον χρειαζόταν πολύ νωρίτερα. Ο Βλάνταν Ίβιτς ρωτήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε: “Είχε ένα χτύπημα και δεν ήταν σε θέση να παίξει από την αρχή. Είδα στην τελευταία προπόνηση πως κουτσαίνει και γι' αυτό δεν τον ξεκίνησα".

Ο Γκόικο Τσίμιροτ είχε ένα τσιρότο στη γάμπα του ποδιού του που ήταν εμφανές καθώς στο ταξίδι της επιστροφής φορούσε κοντό σορτς.

Όπως εξήγησε στο Sport24.gr, ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας, ο Τσίμιροτ είχε δεχθεί μία κλοτσιά στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και αυτή του δημιούργησε το πρόβλημα στο οποίο αναφέρθηκε ο Ίβιτς.

Το ερώτημα, βέβαια, που δημιουργείται είναι γιατί τελικά επιλέχθηκε για την 18άδα, από τη στιγμή που δεν ήταν έτοιμος και σε τι εξυπηρετούσε η χρησιμοποίησή του για περίπου 5 λεπτά.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΣΑΧΟΒ

Εξάλλου, ο Σάχοβ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στα πλευρά από χτύπημα προς το φινάλε του αγώνα. Το αν είναι κάτι σοβαρό ή επιπόλαιος ο τραυματισμός του θα φανεί σήμερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ