ΠΑΟΚ

Κληρώνει για επιθετικό στον ΠΑΟΚ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις του "Δικεφάλου" με τον Τέεμου Πούκι, ο Πέδρο Κόντε περιμένει στη γωνία και κάθε άλλη περίπτωση επιθετικού θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις τους με τον Τέεμου Πούκι και περιμένουν από τον Φινλανδό μια απάντηση στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Φαίνεται ότι πλέον δεν έχουν διάθεση να τον περιμένουν περισσότερο και εφόσον ο Πούκι δεν αποφασίσει θα στραφούν στην περίπτωση του Πέδρο Κόντε.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι σίγουρα πιο βατή περίπτωση καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά και η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα δεν σκοπεύει να αποτελέσει εμπόδιο στη μεταγραφή του.

Οι Πούκι και Κόντε έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επαφές και με άλλους επιθετικούς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το να προκριθεί τελικά μια περίπτωση εκτός των δύο φαντάζει αυτή την ώρα ως μακρινό ενδεχόμενο και θα αποτελέσει έκπληξη.

Photo Credits: Eurokinissi

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ