ΠΑΟΚ

Κλειστά χαρτιά από Τούντορ

Κλειστά χαρτιά από Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν έδειξε ποια ενδεκάδα σκέφτεται για το αυριανό (8/11) ματς με τον Πανθρακικό, αν και το παιχνίδι με την Κρασνοντάρ τον οδηγεί σε συγκεκριμένες επιλογές.

Το Σάββατο ο Ίγκορ Τούντορ αν και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης σε θέματα τακτικής, δεν "έδειξε" την ενδεκάδα που θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό και είναι από τις ελάχιστες φορές που "κρατά" τα χαρτιά του κλειστά.

Ισως όμως και να φαίνεται πως έχει καταλήξει σε αυτό που θέλει έχοντας στο μυαλό του την σύγκριση των... δύο ΠΑΟΚ που έπαιξαν στη Ρωσία (απέναντι στην Κρασνοντάρ) στο πρώτο 70λεπτο του αγώνα και στο τελευταίο 20λεπτο αυτού.

Ο "Δικέφαλος" στο ματς με τον Πανθρακικό πιθανόν θα επιστρέψει σε διάταξη 3-5-2 ή στο 3-4-3 όσον αφορά το αρχικό σχήμα και σε αυτή την περίπτωση οι Ροντρίγκες και Κίτσιου θα είναι οι ακραίοι του ΠΑΟΚ. Στα χαφ θα επιλεγεί η τριάδα Χαρίσης, Τζιόλης και Πέλκας, στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης και λίγο πιο πίσω του ο Μακ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Αν υπάρχει ένα δίλημμα για τον Τούντορ, αυτό έχει να κάνει με την άμυνα και αν παίξει ο Κόστα που τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Ετσι ίσως προτιμηθεί η τριάδα Μαλεζάς, Τζαβέλλας και Σκόνδρας μπροστά από τον Γλύκο. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξει ο Σάμπο στη μεσαία γραμμή ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Σε κάποιο σχήμα το Σάββατο ο Τούντορ τον δοκίμασε αλλά είναι δύσκολο να είναι βασικός μετά από τόσο καιρό που έχει μείνει ανενεργός. Πάντως μπορεί να παίξει ως αλλαγή. Θέση διεκδικεί και ο Ζάιρο στην ενδεκάδα καθώς είναι και πάλι διαθέσιμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ