ΠΑΟΚ

Κλειστά χαρτιά αλλά δύσκολα αλλάζει σχήμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Πως σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης στο σαββατιάτικο (22/9) ματς με την Skoda Ξάνθη

Δεν φανέρωσε την ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης καθώς το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια μεταξύ των παικτών.

Πάντως από τις ασκήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται να αλλάζει το πλάνο της ενδεκάδας σε σχέση με το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με την μόνη αλλαγή να είναι το ότι βασικός προορίζεται ο Ετο αντί του Αποστολόπουλου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το ματς με την ακριτική ομάδα σκέφτεται να έχει τον Γλύκο κάτω από τα γκολποστ και αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους Λίνο, Κουμάλο, Κατσικά και Ετο.

Στο κέντρο αναμένεται να βρίσκονται οι Λάζαρ και Κάτσε, δεξιά ο Φωτάκης και αριστερά ο Σταφυλίδης (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα εκεί όπως έχουμε αναφέρει να παίξει ο Ρομπέρ).

Στην επίθεση πρόκειται να αγωνιστούν ξανά οι Λόρενς και Αθανασιάδης. Αυτή πιθανότατα θα είναι η ενδεκάδα και οποιαδήποτε άλλη αλλαγή μάλλον θα αποτελεί έκπληξη.

Να σημειωθεί πως ο Δώνης δεν προτίμησε να μιλήσει στους παίκτες του, αυτό όμως λογικά θα γίνει στο ξενοδοχείο.

"Ούτε ενημέρωση, ούτε ανάμειξη"

Εν τω μεταξύ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε την στάση στο ζήτημα των επαφών της ΠΑΕ με αθλητική εταιρία για την ένδυση της ομάδας

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση του για το θέμα της ένδυσης της ομάδας με την εταιρία UMBRO εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ που τονίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πληροφορούν ότι ουδεμία ενημέρωση και ως εκ τούτου ουδεμία ανάμειξη είχαν στο θέμα της εμπορικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία UMBRO.

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ