ΠΑΟΚ

Κλείνει ο Μακ, 24 ώρες για Οτσόα

Κλείνει ο Μακ, 24 ώρες για Οτσόα
Μακ, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Μακ, Οτσόα (τον Ρέι ή την εναλλακτική του) και δεύτερο γκολκίπερ. Μένει ο Μαλεζάς. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Μπρκιτς ότι μπορεί να φύγει χωρίς κανένα αντίτιμο.

Σε αναμονή σημαντικών εξελίξεων στα μεταγραφικά βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έδωσε ο Λούμπος Μίχελ από την Ολλανδία όπου βρίσκεται, ο Ρόμπερτ Μακ αναμένεται αύριο ή το πολύ την Πέμπτη (6/7) να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Ο Σλοβάκος, με βάση όσα γνωρίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, έχει εξασφαλίσει άδεια από τη Ζενίτ και θα προχωρήσει άμεσα ο δανεισμός του με οψιόν αγοράς.

Επίσης, στο θέμα του τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει περιθώριο στον Γκιγέρμο Οτσόα να απαντήσει μέχρι αύριο (5/7) το μεσημέρι οριστικά, προκειμένου να επιχειρήσει μετά να κλείσει την υπόθεση του Ροντρίγκο Ρέι, για τον οποίο όμως υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Ήδη ο ένας εκ των εκπροσώπων του βρίσκεται στην Ισπανία και συζητά με άλλες ομάδες.

Επειδή, ακόμη κι αν αποκτηθεί, ο Οτσόα θα χρειαστεί χρόνο για ξεκούραση μετά το Confederations Cup (ενώ την Κυριακή παντρεύεται στην Ίμπιζα), έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας που πιθανότατα θα είναι ξένος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ είναι ήδη πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά στους τερματοφύλακες, ο Μπρκιτς έχει ενημερωθεί ότι μπορεί να βρει ομάδα χωρίς ο ΠΑΟΚ να ζητά αντάλλαγμα, αλλά δεν έχει φέρει καμία πρόταση.

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΛΕΖΑΣ

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Στέλιος Μαλεζάς θα παραμείνει στην ομάδα, αφού απέρριψε την πρόταση που έκανε η Ανζί (με οικονομικά δεδομένα περίπου ίδια με αυτά του ΠΑΟΚ, δηλαδή 250.000 ευρώ ετησίως).

Photo credits: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στανόγεβιτς: "Έχουμε καλή βάση, θέλουμε 2-3 παίκτες ακόμη"
Ξεμούδιασμα με όμορφα γκολ, ο ΠΑΟΚ 4-0 την Τουμπίζ
Ουάρντα: "Ο ΠΑΟΚ ζητά 6.000.000 ευρώ για να με πουλήσει"!
Το ραντεβού και η τελική απόφαση του Οτσόα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ