ΠΑΟΚ

"Κλείνει μέχρι Τρίτη η μεταγραφή του Λούκας"

"Κλείνει μέχρι Τρίτη η μεταγραφή του Λούκας"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Γαλικίας, άνθρωπος της Λα Κορούνια έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί την Τρίτη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το deal στο 1,5 εκ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Οριστική εξέλιξη θα έχει η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέσα στο επόμενο διήμερο σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " elidealgallego.com".Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναφέρει ότι σήμερα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα άνθρωπος της Ντέπορ και αύριο θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να κλείσει η αγορά του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, προσθέτει ότι ουσιαστικά οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε ένα ποσό 1,5 εκ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Συμπληρώνει, τέλος, ότι η ομάδα της Γαλικίας ετοιμάζει τετραετές συμβόλαιο στον Λούκας.

De Telegraaf: Κρούση ΠΑΟΚ σε Τουλάνι Σερέρο

Η ολλανδική ιστοσελίδα "De Telegraaf" κάνει λογο για κρούση του ΠΑΟΚ στον ατζέντη του Τουλάνι Σερέρο. Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Άγιαξ (στον οποίο πήγε το 2011 από τη θυγατρική ομάδα "Άγιαξ Κέιπ Τάουν"), ωστόσο η ολλανδική ομάδα είναι ανοιχτή στο δανεισμό του.

Πάντως, όπως σημειώνεται, ο παίκτης δεν είναι ζεστός, τουλάχιστον ακόμη, να πάει στον ΠΑΟΚ και ψάχνει άλλες εναλλακτικές λύσεις για την καριέρα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ