ΠΑΟΚ

Κλείνει και Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ!

05.03.2016 WARSZAWA, LAZIENKOWSKA 3PILKA NOZNA (FOOTBALL),EKSTRAKLASA LIGA POLSKA (EKSTRAKLASA POLISH TOP LEAGUE)MECZ (GAME) LEGIA WARSZAWA - GORNIK ZABRZENZ ALEKSANDAR PRIJLOVIC - RADOSC, BRAMKA, GOLFOTO LUKASZ GROCHALA/CYFRASPORT / NEWSPIX.PL---Newspix.pl
05.03.2016 WARSZAWA, LAZIENKOWSKA 3PILKA NOZNA (FOOTBALL),EKSTRAKLASA LIGA POLSKA (EKSTRAKLASA POLISH TOP LEAGUE)MECZ (GAME) LEGIA WARSZAWA - GORNIK ZABRZENZ ALEKSANDAR PRIJLOVIC - RADOSC, BRAMKA, GOLFOTO LUKASZ GROCHALA/CYFRASPORT / NEWSPIX.PL---Newspix.pl LUKASZ GROCHALA/CYFRASPORT / NEW

Η οικονομική διαφορά μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λέγκια Βαρσοβίας καλύφθηκε και ο 26χρονος Σερβοελβετός φορ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ετοιμάζει βαλίτσες για Τούμπα. (video)

Ο ΠΑΟΚ κάνει εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ Παρασκευή και 13... Μετά τους Ουάρντα και Ενρίκε, προχωρά και στην απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι πληροφορίες από τη Βαρσοβία και τη Θεσσαλόνίκη συμφωνούν. ΠΑΟΚ και Λέγκια βρήκαν τη χρυσή τομή στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις και υπάρχει και συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε το Sport24.gr, αρχικά ο ΠΑΟΚ προσέφερε 1,5 εκατ. ευρώ και οι Πολωνοί ζητούσαν 2,5, ωστόσο πριν από λίγη ώρα βρέθηκε σημείο επαφής. Αυτό προκύπτει και από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, την ώρα που στην Πολωνία γράφουν για ποσό 2,2 εκατ. ευρώ που θα δώσει ο ΠΑΟΚ και μαζί και 15% ποσοστό μεταπώλησης στην πολωνική ομάδα

Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, ο Πρίγιοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2020. O ύψους 1.91μ. Σέρβος φορ με ελβετικό διαβατήριο είναι προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς.

Μίχελ: "Εχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Λέγκια"

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε δηλώσεις στην Πολωνία, επιβεβαιώνοντας τις θετικές εξελίξεις στην περίπτωση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε:

"Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Λέγκια. Τώρα, περιμένουμε την απόφαση του παίκτη. Υπάρχουν ακόμη μερικές εκκρεμότητες που αφορούν σε μπόνους για τα γκολ που θα πετυχαίνει. Επίσης, ο Πρίγιοβιτς θα πρέπει να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τα πάντα είναι στην τελική ευθεία, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη πως η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.Μας έχει τύχει παίκτης να έχει περάσει τα ιατρικά τεστ, αλλά δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Κίνα και την εκμεταλλεύτηκε (σ.σ. Ματέους). Φαίνεται, όμως, ότι ο Πρίγιοβιτς σε λίγες μέρες θα είναι ποδοσφαιριστής μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίρνει Ουάρντα ο ΠΑΟΚ!
"Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ"
Έρχεται η πίτσα του ΠΑΟΚ!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ