ΠΑΟΚ

"Κλειδί" το ποσοστό μεταπώλησης

"Κλειδί" το ποσοστό μεταπώλησης
INTIME SPORTS

Ποιος ο όρος που μπαίνει στην συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια για την παραχώρηση του Λούκας, προκειμένου ο Δικέφαλος να βγει και μελλοντικά ωφελημένος οικονομικα.

Ο Λούκας είναι κοντά στην μετακίνησή του στην Λα Κορούνια. Στην ιστοσελίδα «Lavozdegalicia» σήμερα (25/7), εξάλλου, αναφέρθηκε ότι ο Ισπανός μέσα από συζητήσεις που έγιναν κλήθηκε να βοηθήσει στα ματς των προκριματικών του Europa League, λόγω και των ελλείψεων που έχει ο ΠΑΟΚ στην επίθεση, παίρνοντας, παράλληλα, διαβεβαιώσεις ότι στη συνέχεια θα κορυφωθούν οι επαφές για την παραχώρησή του στην Λα Κορούνια.

Μάλιστα, στην Ισπανία κάνουν λόγο για αναχώρηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, μετά το πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα την προσεχή Πέμπτη. Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις είναι γνωστό ότι η Λα Κορούνια μπορεί να δώσει το πολύ 2 εκ. ευρώ, ποσό μικρό για την αξία του παίκτη.

Γι' αυτό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ντέπορ να μπει ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που σημαίνει ότι εάν ο Λούκας κάνει καλή χρονιά στην Λα Κορούνια και στη συνέχεια πουληθεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, ο ΠΑΟΚ θα βγει ωφελημένος οικονομικά και θα καλύψει, ουσιαστικά, αυτή την "χασούρα".

Ο Σαββίδης αντιλαμβάνεται την αγωνία του κόσμου και επιθυμεί να βρεθεί σύντομα ένας ποιοτικός αντικαταστάτης του Ισπανού. Σε αυτό πλαίσιο, λοιπόν, ο Αρνεσεν έχει βολιδοσκοπήσει τον Μπρουμά, τον 21χρονο ακραίο της Γαλατά, ο οποίος τελευταία είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σοσιεδάδ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ